Măruță, cadou inedit pentru Andra, de Ziua Îndrăgostiților

andra_catalin_maruta.jpg

andra catalin maruta
Andra (29 de ani) și Cătălin Măruță (38 de ani)
foto: Arhiva Personală

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar vedetele sunt deja pregătite să-și surprindă persoana iubită. Cătălin Măruță (38 de ani) a fost la cumpărături și i-a cumpărat Andrei (29 de ani) un cadou dintre cele mai dorite de către femei, o bijuterie.

Foarte atent din fire, realizatorul TV nu s-a zgârcit deloc, fiind dispus să cheltuiască oricât ca să o facă fericită pe mama copiilor săi. Așa că, de Ziua Îndrăgostiților, i-a cumpărat Andrei o brățară care poartă simbolul iubirii, o inimioară.

catalin marutaZoom
Măruță (38 de ani) i-a cumpărat Andrei (29 de ani) o brățară
foto: Arhiva Personală

 

„Gata! M-am pregătit pentru ziua de mâine!”, a scris Cătălin Măruță pe pagina personală de pe o rețea socială, acolo unde a publicat și fotografia, riscând să strice surpriza pentru Andra. 

loading...

Citește și

  • andra maruta sexy mihaela radulescu

    Emisiunea-concurs „Românii au talent” revine la PRO TV, din 19 februarie, de la ora 20.30, iar jurații Florin Călinescu (59 de ani), Andi Moisescu (43 de ani), Andra (29 de ani) și Mihaela Rădulescu (46 de ani) se întorc cu forțe proaspete.

  • andra

    Artistă de succes, mamă de familie și o femeie sexy. La 29 de ani, Andra pare să le aibă pe toate. De câțiva ani solista lucrează cu Dana Budeanu pentru stilul vestimentar, astfel încât aparițiile ei publice s-au îmbunătățit considerabil. În urmă cu 15 ani însă, la debut, Andra părea o puștoaică ce vrea să pară mai matură decât este în realitate.

  • Prima petrecere din an în familia Măruță este chiar aniversarea prezentatorului de la PRO TV. Cătălin a împlinit miercuri (27 ianuarie) 38 de ani și a fost copleşit cu mii de felicitări, însă cele mai importante au venit din sânul familiei.

  • andra logo afaceri lux

    Andra (29 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, care a ajuns, în timp, un brand. Artista și-a încris o marcă și o sliglă nouă, semn că din clipă în clipă ar putea să lanseze afaceri de lux. Sligla aleasă de cântăreață este litera A, de culoare albă, sub care stă scris „Andra”, în aceeași culoare. Totul este așezat pe un deptunghi vertical, de coluoare roșie.