Mărturie emoționantă despre fiul lui Brenciu: ”l-am văzut când nici nu deschidea ochii”

horia_brenciu_fiu.jpg

horia brenciu
Toma, fiul lui Horia Brenciu, are doi ani și șase luni
foto: Marius Bărăgan

Horia Brenciu și-a surprins toți fanii în prima zi de Crăciun, când l-a prezentat pe fiul său. Toată lumea știa că vedeta are trei fete, Mina, în vârstă de patru ani, și Andreea și Maria, din două relații anterioare ale soției sale, producătorul tv Alice Dumitrescu.

La două zile după ce secretul bine ținut al familiei Brenciu a devenit public, jurnalista Cristina Stănciulescu a făcut o mărturisire care a emoționat-o până la lacrimi pe soția lui Horia.

”Alice este mereu în ţara minunilor, dar credeţi-mă, ţara asta nu e chiar plină de minuni, şi ele nu vin de la sine. Toma este o astfel de minune. A apărut în viaţa lor şi l-am văzut de când nici nu deschidea ochii bine. A stat în braţele lui Alice în fiecare moment împreună cu Mina, cealaltă minune. Cei doi copii au crescut împreună şi nu mai concep viaţa unul fără celălalt”, a scris jurnalista Cristina Stănciulescu în revista online Life.ro.

Reacția soției lui Horia Brenciu a fost pe măsură. ”Toma... nu e sânge, din sângele meu. E suflet din sufletul meu.”

În ziua de Crăciun, Horia Brenciu l-a prezentat lumii pe fiul său, Toma, în vârstă de doi ani și șase luni. „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu.

horia_brenciu_fiu_02.jpg

horia brenciu
Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, împreună cu Mina și Toma
foto: Marius Bărăgan

 

Horia Brenciu s-a căsătorit în 2014 cu producătorul tv Alice Dumitrescu (48 de ani), după opt ani de relaţie. Ce doi se ştiu din anii ’90, de pe vremea când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Cei doi au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete, Andreea (25 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

horia_brenciu_fiu_01.jpg

horia brenciu
Horia Brenciu are un fiu în vârstă de doi ani și șase luni
foto: Marius Bărăgan
Loading...

Citește și

  • Eveniment fastuos astăzi în familia lui Horia Brenciu! După opt ani de relaţie, artistul a hotărât să-şi unească destinul cu cel al producătorului tv, Alice Dumitrescu. Toată lumea ştie deja multe despre povestea lor de iubire. Puţini sunt, însă, cei care cunosc amănunte despre fetele iubitei lui Brenciu.

  • Horia Brenciu a vorbit despre copilărie, familie, despre starea televiziunii şi despre marea sa pasiune, muzica.Îi place să descopere şi să experimenteze. Scrie poezie, iubeşte şi încă are „microbul" televiziunii. Are o relaţie apropiată cu fanii şi nu se supără când aceştia „îl trag de urechi".