Mărțișoare din paste. Uite ce minunății face fetița prezentatoarei tv Livia Graur!

livia-graur-martisoare_1.jpg

Livia Graur și fiica ei, Renata
Livia Graur o încurajează pe fetița ei, Renata, să fie creativă

Livia Graur, prezentatoarea Prima TV, are, mai nou, bucătăria plină de paste. S-a aprovizionat cu tot felul de modele și forme, dar nu neapărat ca să le gătească, ci pentru ca fetița ei să facă din ele mărțișoare.

Renatei (7 ani și jumătate) îi place să „meșterească”. Talentată și creativă, ea este responsabilă cu decorul în casă. Face felicitări și ornamente pentru bradul de Crăciun, decorațiuni cu ouă încondeiate de Paște, iar în martie se ocupă de mărțișoare. Anul acesta a descoperit că poate realiza adevărate minunății din paste.

livia-graur-martisoare_4.jpg

mărțișoare din paste făcute de fetița Liviei Graur
Casa Liviei Graur s-a umplut de paste

„Nouă ne plac tare mult lucrurile do it yourself (n.r. făcute de mână) și mereu căutăm să creăm chestii originale. Culmea, anul acesta ideea a pornit de la doamna învățătoare a Renatei, de la o activitate în clasă. Ei în fiecare an fac mărțișoare, dar ideea de anul acesta ne-a plăcut la nebunie, mai ales că noi adorăm să mâncăm paste. Avem toate formele, toate felurile, iar acum le-am găsit și o altă utilitate”, a declarat pentru Click! Livia Graur.

livia-graur-martisoare_3.jpg

mărțișoare din paste făcute de fetița Liviei Graur
Renata pictează pastele în tot felul de culori, astfel încât fiecare mărțișor e unic

Fetița Liviei Graur face mărțișoare din paste

Secretul este să găsești pastele potrivite. Ele au folosit unele în formă de personaje Disney. Renata le-a pictat cu multă atenție și migală cu multe culori și cu glitter, pentru un impact mai mare. Ulterior, după ce pasta făinoasă s-a uscat bine, i-a pus un șnuruleț alb-roșu, cu fundiță. „În funcție de inspirația de moment, am lipit pasta pe un cartonaș colorat, decupat în diverse forme – inimioară, trifoi, floricică etc. Un astfel de mărțișor ia naștere cam într-o jumătate de oră și cu siguranță este unic. De altfel, Renata este originală și o încurajez mereu să ofere daruri la care își aduce contribuția. A creat deja mărțișoare pentru toată familia, dar și pentru prietenele ei”, ne-a povestit prezentatoarea tv.

livia-graur-martisoare_5.jpg

mărțișoare din paste făcute de fetița Liviei Graur
Muncește la un mărțișor aproximativ o jumătate de oră
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1