Marius Ţeicu, în vacanţă, ginerele, la teatru. Cum îşi revin după tragedie

marius_teicu.jpg

Marius Teicu, fiica lui Marius Teicu a murit, Patricia Teicu, sotul Patriciei Teicu
Marius Ţeicu, distrus de durere la înmormântarea fiicei
foto: CLICK!

Au rămas cu dorul şi cu durerea după ce, pe 4 august, şi-au îngropat soţia şi fiica. Actorul Adi Rădulescu, soţul Patriciei, Marius şi Rodica Ţeicu, părinţii greu încercaţi, fac tot posibilul să meargă înainte pentru micuţii care au rămas orfani de mamă, Andrei (10 ani) și Casandra (7 ani).

Pe 2 august, Marius Ţeicu, cel mai iubit compozitor din România, a rămas fără frumoasa lui fiică, Patricia Ţeicu, care a pierdut lupta cu leucemia, la doar 41 de ani. Şi mai amar este faptul că îi împlinise pe 29 iulie, pe patul de spital de la Fundeni, unde a luptat cu boala până în ultima clipă. Un munte de durere, dar şi de resemnare, Marius Ţeicu şi-a găsit cu greu cuvintele în ziua înmomântării. “În ziua în care s-a născut Patricia am declarat un lucru, că a fost cel mai fericit moment din viața mea, acum cred că e cel mai greu moment… când a plecat în ceruri. A fost un copil bun, a fost un om generos, apropiat de copiii pe care îi diviniza. Zicea că trebuie să se facă bine, să aibă grijă de ei. Era foarte optimistă, extraordinar de luptătoare. A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite… cu o boală ca asta nu s-a mai putut face nimic. Pot să vă spun că sunt debusolat, am fost foarte apropiați”, a spus Marius Țeicu, cu lacrimi în ochi.

22424492_1894933100536108_3782093325343105448_o.jpg

Marius Teicu, fiica lui Marius Teicu a murit, Patricia Teicu, inmormantare
Marius Ţeicu, zilele trecute, la Braşov
foto: arhivă personală

Compozitorul s-a afişat recent pe Facebook, alături de un prieten bun, în timpul unei escapade la Braşov. Era îmbrăcat în negru, din cap până în picioare, iar privirea şi-a ascuns-o sub ochelari de soare. Fanii virtuali i-au transmis numai urări de bine şi multe încurajări.

marius-teicu-patricia.jpg

Patricia Ţeicu a luptat cu leucemia. S-a stins pe 2 august

Soţul Patriciei Ţeicu s-a refugiat în muncă

De cealaltă parte, ginere lui s-a refugiat în muncă, Adi Rădulescu fiind unul dintre cei mai importanţi actori ai Teatrului “Maior Gheorghe Pastia” din Focşani. Pe 4 octombrie a jucat în celebra comedie “Take, Ianke şi Cadîr”, alături de Sorin Frâncu, Adrian Damian, George Costin, Valentin Cotigă, Paula Grosu şi Cristina Cristian. Bărbatul, rămas văduv din 4 august, a jucat personajul Ionel, fiul lui Tache. Dar asta nu e tot. Adrian Rădulescu a mai urcat pe scenă şi pe 28 septembrie, în piesa „Shakespeare SRL”, tot cu colegii Sorin Frâncu şi Adrian Damian.

22221604_10210434225317487_7951723499907034005_n.jpg

Marius Teicu, fiica lui Marius Teicu a murit, Patricia Teicu, inmormantare
Adrian Rădulescu (în alb), în piesa de teatru "Tache, Ianke şi Cadâr"

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1