Marius Moga și Bianca Lăpuște, tineri, frumoși și îndrăgostiți la premiera ”Faci sau taci”

marius-moga-bianca-lapuste-portret.jpg

marius moga si bianca lapuste la premiera filmului faci sau taci
Bianca Lăpuște și Marius Moga, la premiera filmului ”Faci sau taci”
foto: Sever Gheorghe

Se vede că Marius Moga și Bianca Lăpuște și-au dat mai mult timp pentru a fi unul cu celălalt, renunțând la proiectele lor în televiziune. Cei doi au strălucit de tinerețe și fericire pe covorul roșu de la premiera comediei lui Iura luncașu, ”Faci sau taci”.

Bianca Lăpuşte (25 de ani) şi Marius Moga (37 de ani) și-au făcut apariția zâmbitori pe covorul roșu, îmbrățișați și parcă mai îndrăgostiți ca niciodată. De altfel, cei doi au declarat, în exclusivitate pentru Click!, că-și mai doresc un copil și că se simt foarte bine de când au luat decizia de a lucra împreună.

Bianca a ales o rochie verde smarald, asortată perfect cu ochii ei, și un pardesiu crem. Marius a purtat cămașă gri cu motive vegetale, pantaloni gri și pantofi sport negri.

marius-moga-bianca-lapuste.jpg

marius moga si bianca lapuste la premiera filmului faci sau taci
Bianca Lăpuște și Marius Moga, la premiera filmului ”Faci sau taci”
foto: Sever Gheorghe

 

Moga a renunțat la ”Vocea României”, Bianca la ”Vorbește lumea”

Marius Moga a făcut parte din echipa care a lansat ”Vocea României”, la Pro TV, iar în 2017 s-a ocupat de proiectul ”Vocea României Junior”. Micul Mozart a renunțat însă la televiziune pentru a-și dedica mai mult timp studioului său de înregistrări, o adevărată fabrică de vedete, și pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Maria Elisabeta.

În vara anului trecut, Bianca a luat aceeași decizie, de a renunța la jobul ei de reporter la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, și s-a implicat în proiectele soțului ei, studioul de înregistrări și tabăra de muzică. ”E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri”, a declarat Bianca pentru Click!

Cei doi au sărbătorit cinci ani de relației în iulie, anul trecut, și au o fetiță de patru ani. ”Maria cântă, dar e doar un copil obişnuit, care cântă. Noi nu ne asumăm rol de jurat sau dirijor al ei. Merge la grădiniţă de la doi ani, merge la călărie vara, când e cald. Îi place să înoate sau să cânte cu tati la pian. Mami nu o face model, o face ce vrea ea să se facă”, a dezvăluit Bianca despre fiica ei. 

 

Citește și:

Ce fetiţă drăgălaşă au Marius Moga şi Bianca Lăpuşte!

Soţii Moga au slăbit «la pachet» 15 kilograme

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1