Marisa de la «Bravo, ai stil!» i-a înnebunit pe toți cu fundul ei bombat! Uite cum s-a filmat

marisa.jpg

marisa paloma
Marisa Paloma este câștigătoarea sezonului 2 la „Bravo, ai stil!”
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Câștigătoarea sezonului al doilea „Bravo, ai stil!” face furori pe Internet! Titlul de cea mai stilată femeie din România pe care l-a dobândit, simbolic, în urma emisiunii i-a dat și mai multă încredere în sine.

Așa că nu se jenează deloc să se laude cu ce are, iar adevărul este că are cu ce! Marisa Paloma a publicat, recent, un videoclip cu care i-a dat gata pe fani. Bruneta s-a lăsat filmată la piscină, iar în imagini apare înotând, surprinsă de la spate.

În timp ce fanii ei au felicitat-o pentru formele extrem de sexy, susținătorii fostelor ei rivale s-au grăbit să o critice. „Numai poze în care îți arăți fundul... și filmulețe... altceva nu mai știi?”, „Ești cu tot curu’ la vedere! O adevărată femeie stilată” și „Da, mă, arăți curu’! Divo”, au fost câteva dintre comentariile ironice și răutăcioase.


loading...

Citește și

  • Marisa Paloma câştigat, sâmbătă, finala emisiunii "Bravo, ai stil", învingându-le, în finală, pe Andreea şi Adela. Aşadar, Marisa a primit titlul de "Cea mai stilată femeie din România" din partea unui juriu format din Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu, dar s-a ales şi cu un cec de 100.000 de lei şi cu şansa de a lucra în televiziune. Nici Adela nu a plecat cumâna goală, ea alegându-se cu un autoturism de mii de euro.

  • Toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură să vadă, în marea finală de la "Bravo, ai stil", pe cine va miza Iulia Albu că va fi marea câştigătoare. Fashion editorul a ales-o pe Marisa, uimind-o chiar şi pe concurentă.

  • andreea banica

    Andreea Bănică se relaxează într-o scurtă vacanță după finala show-ului ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Solista a ales o escapadă romantică la Roma în compania soțului ei, impresarul Lucian Mitrea. Chiar dacă emisiunea s-a încheiat, Andreea nu a luat pauză și de la stil, iar imaginile din vacanță o dovedesc din plin.

  • andreea banica

    Andreea Bănică pare să fi reușit imposibilul la Kanal D. Solista i-a luat locul Ilincăi Vandici la cârma emisiunii ”Bravo, ai stil!, iar rezultatul a fost peste așteptări. Fanii au lăudat-o la scenă deschisă după fiecare ediție, însă finala show-ului a adus și câteva critici dure.