Marioara Zăvoranu a murit! Vezi unde o înmormântează Oana Zăvoranu

marioara-zavoranu-a-murit.jpg2_.jpg

marioara zavoranu a murit
Marioara Zăvoranu a murit la 67 de ani
Foto: Arhivă personală

Marioara Zăvoranu a murit! Oana Zăvoranu (41 de ani) s-a răzgândit în privinţa incinerării trupului mamei ei, după ce, iniţial, vedeta a dezvăluit că femeia de afaceri dorea să fie incinerată. Astfel, Mărioara Zăvoranu va fi înmormântată la cimitirul Eternitatea pe care l-a administrat până să ajungă în Spitalul Fundeni, acolo unde s-a stins din viaţă ieri dimineaţa, 17 aprilie, la ora 09.30.

Decizia vine după ce vineri Oana a declarat că Mărioarei Zăvoranu îi era frică să nu se trezească din moarte clinică şi că e mai bine să o incinereze. Vă amintim,  Marioara Zăvoranu a murit după o lungă suferinţă, din cauza rinichilor. În plus, femeia suferea şi de diabet.

Marioara Zăvoranu a murit! Faptele Oanei şochează

Marioara Zăvoranu a murit! După ce vineri, 17 aprilie, a şocat o ţară întreagă cu declaraţiile cutremurătoare despre dreptatea făcută de Dumnezeu prin moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana Zăvoranu declară, în prezent, că şi-a iubit mama şi că a iertat-o. Totul se întâmplă după ce vedeta a aflat că mama ei s-a spovedit înainte să moară şi că şi-a cerut scuze pentru ceea ce i-a făcut Oanei, cât a trăit, informează romaniatv.net.

Marioara Zăvoranu a murit, iar Oana Zăvoranu a lăsat să se înţelegă că mama ei va fi înmormântată în cimitirul Eternitatea, care-i va rămâne moştenire de la Mărioara, din Capitală. Asta, după ce vineri vedeta a spus că mama ei va fi incinerată.

marioara.zavoranu a murit

marioara zavoranu a murit
Mărioara Zăvoranu a murit. Oana Zăvoranu o va înmormânta în cimitirul familiei
Foto: Captură RTV

 

"Fiind un preot acolo şi-a cerut iertare pentru tot răul care mi l-a făcut. Astăzi, fără să ştiu, am aflat. După, mi-am cerut şi eu iertare de la ea şi am zis că mi-aş fi dorit foarte mult să mă iubească. Este greu de explicat cum se simte un copil care nu şi-a putut strânge în braţe taţii înainte de moarte şi nici mama, care nu a dorit-o si nu a iubit-o sau care in felul ei a iubit-o, dar care eu in felul meu am iubit-o. Regret că nici măcar ultima dată când m-a văzut nu a putut să mă iubească. As fi vrut să îi spun că o iubesc, dar nu m-a lăsat", a mărturisit Oana Zăvoranu, după ce Marioara Zăvoranu a murit.

Marioara Zăvoranu a murit după o lungă suferinţă

Marioara Zăvoranu a murit a murit vineri dimineaţă la spitalul Fundeni, după trei luni de suferinţă. Mărioara Zăvoranu suferise o operaţie complicată la rinichi, iar joi, 16 aprilie, intrase în comă. Ştirea decesului Marioarei Zavoranu a fulgerat întreg showbiz-ul românesc. Femeia s-a stins din viaţă în plin scandal cu Oana, din cauza averiifamilie.

"Am crezut că măcar o dată va pune banii înaintea sentimentelor. Mi-aş fi dorit, când m-a văzut (n.r. la vizita de la spital), să întindă braţele spre mine. Aş fi luat-o luam în braţe şi a; fi pupat-o, că nu ştiu să fiu ranchiunoasă.... Acum sunt foarte confuză cu ce o să fac...", a mai mărturisit vedeta, după ce Marioara Zăvoranu a murit, potrivit aceleiaşi surse.

Marioara Zăvoranu va fi înmormântată duminică, 19 aprilie, chiar lângă cei doi soţi ai ei, la Cimitirul Eternitatea, cimitirul familiei Zăvoranu.

 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara Zăvoranu s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori în utlimii 15 ani
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara, în urmă cu mulţi ani, într-o perioadă în care nu erau certate
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Atât Oana, cât şi Mărioara au fost fericite că s-au revăzut
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Oana, Marioara şi Răzvan, fostul iubit al Oanei. Pe atunci, mama şi fiica erau bune prietene
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Când Oana a revenit din Israel anul trecut, Mărioara a aşteptat-o cu flori la aeroport
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Cele două nu au ratat nicio ocazie pentru a arăta ce bine se înţeleg
  Foto: Click!
 • marioara zavoranu a murit
  Marioara Zăvoranu a murit: în vremurile când se înţelegea cu Oana
  Foto: Arhiva personală
 • Maximize

1/7
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1