Marioara Zăvoranu a murit: Corneliu Vadim Tudor o face praf pe Oana Zăvoranu

oana-zavoranu.jpg

marioara zavoranu a murit
Marioara Zăvoranu a murit: Vadim Tudor nici nu vrea să audă de Oana Zăvoranu
FOTO: Arhiva personală

Corneliu Vadim Tudor a fost invitat sâmbătă (18 aprilie) la România TV, unde a comentat dur comportamentul Oanei Zăvoranu după ce Marioara Zăvoranu a murit. Acesta a precizat că bruneta nu va fi în stare să administreze ce i-a lăsat mama sa moştenire.

La scurt timp după ce Mărioara Zăvoranu a decedat, Oana Zăvoranu a mers la vila din Afumați unde locuia mama sa, permițând jurnaliștilor să filmeze în interior: "Vreau să vedeți cu toții în ce casă a trăit "pensionara" Mărioara Zâvoranu. Putea să doarmă în mai multe camere. Spunea că eu dau banii pe "cârpițe" și nu vrea să-mi dea banii pentru că eu îi irosesc pe "cârpițe". Aveți aici o mică parte din "modesta" garderobă a răposatei Mărioara Zăvoranu. Aici avem o mică parte din nenumăratele "vizoane", comenta Oana Zăvoranu în timpul filmărilor celor de la Antena 1.

În momentul în care a văzut-o pe Oana Zăvoranu cum aruncă hainele Marioarei Zăvoranu în stânga şi dreapta, Vadim a răbufnit: ''A mers să o denunțe. Este o demascare stalinistă asta. I-a uite chiaburul, dușmanul poporului. Nu apucă să stăpânească", a afirmat Corneliu Vadim Tudor, în timp ce ţipa în platoul de la România Tv.

vadim-tudor.jpg

Vadim a ameninţat că pleacă din studio dacă Oana intră în direct la România TV
Foto: captură România Tv

 

Fostul europarlamentar a ameninţat că pleacă din emisiune dacă Oana Zăvoranu va intra în legătură directă în timp ce el se află în studio: 'Dacă ea crede că apucă să petreacă și să se bucure de acești bani și de aceste valori înseamnă că nu știe cum lucrează Dumnezeu. Te trăznește când îți este lumea mai dragă. Am cunoscut rezolvări miraculoase și în bine și în rău. Dumnezeu gândește altfel decât gândim noi. Orice face ea este împotriva voinței Domnului. E fără precedent în istoria dușmăniilor între părinți și copii. Acum societatea românească dă un examen: cum ne raportăm la dezumanizarea pe care o nenorocită de avere pe care nimeni nu o ia cu el în pământ o provoacă nu în mintea unei pipițe de 17 ani, ci a unei femei mature de 40 de ani. Eu mă ridic şi plec, va zic, dacă mi-o bagi pe vipera asta în emisiune, eu mă ridic şi plec şi nu mai vin la România Tv. Nu vorbesc cu viermii, nu vorbesc cu dracii. Ce atâta democraţie? Ii dau eu democraţie!'', a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Marioara Zăvoranu a murit: Corneliu Vadim Tudor s-a împăcat cu ea pe patul de spital

vadim-si-marioara_0.jpg

Marioara a fost extrem de încântată de vizita lui Corneliu Vadim Tudor
Foto: Captură Kanal D

 

Marioara Zăvoranu a fost vizitată de vechiul ei duşman, Corneliu Vadim Tudor. Politicianul a venit să se împace cu aceasta, în Săptămâna Mare. Nu a venit cu mâna goală, ci cu un buchet imens de flori şi cu un coş cu dulciuri.

Deşi s-au certat în trecut, Marioara a acceptat să îl primească pe Vadim Tudor în salonul ei. Cei doi au stat de vorbă şi au îngropat securea războiului, conform emisiunii ''Wowbiz'' de la Kanal D.

"Creştinii se mai iartă între ei. Am vorbit cu medicii de aici şi sunt la curent cu ce se întâmplă cu ea. Eu ştiu că are o natură robustă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor va trece peste asta. Ne ştim de 38 de ani. La Fundeni au fost şi părinţii mei internaţi, şi un frate de-al meu", a declarat Corneliu Vadim Tudor la Kanal D, înainte de Paşte.

Marioara Zăvoranu a murit: Unde va fi înmormântată

Marioara Zăvoranu a murit! Oana Zăvoranu s-a răzgândit în privinţa incinerării trupului mamei ei, după ce, iniţial, vedeta a dezvăluit că femeia de afaceri dorea să fie incinerată. Astfel, Mărioara Zăvoranu va fi înmormântată la cimitirul Eternitatea pe care l-a administrat până să ajungă în Spitalul Fundeni, acolo unde s-a stins din viaţă ieri dimineaţa, 17 aprilie, la ora 09.30.

Marioara Zăvoranu a murit: Şi-a dorit să se împace cu Oana până în ultima clipă

 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara Zăvoranu s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori în utlimii 15 ani
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara, în urmă cu mulţi ani, într-o perioadă în care nu erau certate
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Atât Oana, cât şi Mărioara au fost fericite că s-au revăzut
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Oana, Marioara şi Răzvan, fostul iubit al Oanei. Pe atunci, mama şi fiica erau bune prietene
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Când Oana a revenit din Israel anul trecut, Mărioara a aşteptat-o cu flori la aeroport
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Cele două nu au ratat nicio ocazie pentru a arăta ce bine se înţeleg
  Foto: Click!
 • marioara zavoranu a murit
  Marioara Zăvoranu a murit: în vremurile când se înţelegea cu Oana
  Foto: Arhiva personală
 • Maximize

1/7

Măcinată de boală, Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, nu a vrut să treacă în lumea celor drepţi certată cu fiica ei. Femeia a asigurat-o săptămâna trecută pe Oana că va semna nişte documente prin care va intra în posesia averii, însă numai după moartea ei. Nerăbdătoare, bruneta i-a cerut memei moştenirea cât mai repede, bani pe care să-i folosească până la momentul în care femeia s-ar fi stins din viaţă.

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu nici nu se gândea că starea de sănătate a mamei ei se va agrava şi că aceasta va intra în comă. Bruneta chiar glumea şi spunea că Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, nu are faţă de femeie aflată pe patul de moarte, făcând referire la faptul că aceasta era coafată şi fardată. "Îmi place că a slăbit, ceea ce înseamnă că a ţinut o dietă şi îmi place că este foarte aranjată", a spus bruneta ironic, săptămâna trecută.

Marioara Zăvoranu a murit: cauza oficială a decesului

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă (17 aprilie), la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Conform unui comunicat oficial al spitalului, femeia suferea de insuficienţă renală cronică, diabet zaharat pentu care urma tratament cu insulină şi avea boli cardiace. 

Medicii au anunţat că femeia avea o afecţiune a arterelor (coronare) care alimentează cu sânge oxigenat muşchiul inimii, boală coronaroană ischemică cu sechele de infarct miocardic. Această afecţiune se caracterizează prin îngustarea coronarelor, cu diminuarea aportului de sânge oxigenat la nivelul miocardului.

Marioara Zăvoranu a fost diagnosticată cu accident vascular celebral sechelar (repetat) şi pionefroză dreaptă (n.r. acumularea urinei purulente într-un sistem colector renal obstruat). Marioara Zăvoranu intrase într-o stare septică severă, iar în ciuda tratamentului administrat, medicii nu au mai putut să o salveze. Aceştia s-au chinuit două ore să o resusciteze, însă în jurul orei 09.30 au constatat decesul. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1