Marioara Zăvoranu a murit. Ce se întâmplă în aceste momente la casa din Afumaţi | FOTO EXCLUSIV

marioara_zavoranu_captura.jpg

marioara zavoranu
Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineața, 17 aprilie 2015, la vârsta de 67 de ani
captură Antena 1

După o lungă luptă cu boala, Mariora Zăvoranu (67 de ani) a murit. Femeia a încetat din viaţă joi dimineaţa, în jurul orei 09.30, pe patul de spital, la Institutul Fundeni. Ea se afla internată de la începutul anului la Terapie Intensivă, secţie care îi devenise o a doua casă, după vila din Afumaţi unde a locuit în ultimii ani.

În timp ce rudele femeii se ocupă acum de toate procedurile legale pentru ca trupul femeii să fie ridicat de la spital şi depus la capela cimitirului "Eternitatea" din Capitală, acasă la Marioara Zăvoranu este linişte şi pace. În faţa vilei din Afumaţi, de unde femeia a plecat în urmă cu trei luni la spital şi spera să se întoarcă sănătoasă, nu era în această dimineaţă decât o maşină parcată. Niciun semn de doliu sau vreo rudă care să facă pregătiri la vila femeii de afaceri din judeţul Ilfov.

Marioara Zăvoranu a murit. La casa din Afumaţi nu este nimeni

Cu o săptămână în urmă, Oana Zăvoranu mărturisea că a vrut ca mama ei să se mute din această vilă, ba chiar făcuse demersurile necesare pentru a achiziţiona un apartament în zona parcului Herăstrău. Oana a subliniat că era pe punctul de a o surprinde pe femeia care i-a dat viaţă, oferindu-i o locuinţă de lux, pentru a o avea mai aproape.

vila.jpg

marioara zavoranu vila
La vila Marioarei Zăvoranu din Afumaţi nu se află nimeni
foto: Mihai Ionescu

 "Dădusem 5.000 de euro pentru un apartament de 200 de metri pătraţi în apropierea Parcului Herăstrău, una dintre cele mai bune zone din Capitală, ca să o am lângă mine, în caz că doamne fereşte păţea ceva. Voiam să nu mai stea în Afumaţi", a spus ea cu o săptămână în urmă fără să bănuiască faptul că vaiţa mamei ei atârna de un fir de aţă.

Marioara Zăvoranu a murit: Şi-a dorit să se împace cu Oana până în ultima clipă

 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara Zăvoranu s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori în utlimii 15 ani
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Oana şi Marioara, în urmă cu mulţi ani, într-o perioadă în care nu erau certate
  Foto: Arhiva personală
 • oana marioara zavoranu
  Atât Oana, cât şi Mărioara au fost fericite că s-au revăzut
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Oana, Marioara şi Răzvan, fostul iubit al Oanei. Pe atunci, mama şi fiica erau bune prietene
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Când Oana a revenit din Israel anul trecut, Mărioara a aşteptat-o cu flori la aeroport
  Foto: Click!
 • oana marioara zavoranu
  Cele două nu au ratat nicio ocazie pentru a arăta ce bine se înţeleg
  Foto: Click!
 • marioara zavoranu a murit
  Marioara Zăvoranu a murit: în vremurile când se înţelegea cu Oana
  Foto: Arhiva personală
 • Maximize

1/7

Măcinată de boală, Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, nu a vrut să treacă în lumea celor drepţi certată cu fiica ei. Femeia a asigurat-o săptămâna trecută pe Oana că va semna nişte documente prin care va intra în posesia averii, însă numai după moartea ei. Nerăbdătoare, bruneta i-a cerut memei moştenirea cât mai repede, bani pe care să-i folosească până la momentul în care femeia s-ar fi stins din viaţă.

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu nici nu se gândea că starea de sănătate a mamei ei se va agrava şi că aceasta va intra în comă. Bruneta chiar glumea şi spunea că Marioara Zăvoranu, care a murit vineri, nu are faţă de femeie aflată pe patul de moarte, făcând referire la faptul că aceasta era coafată şi fardată. "Îmi place că a slăbit, ceea ce înseamnă că a ţinut o dietă şi îmi place că este foarte aranjată", a spus bruneta ironic, săptămâna trecută.

 

Loading...
 
 

Citește și