Mario Iorgulescu a încins ringul de dans înainte de accident! Imagini cu el de la botezul nepotului lui Romică Ţociu

mario.jpg

mario iorgulescu iubita
Mario Iorgulescu, tandru cu iubita înainte de accident
foto: captură video Antena 1

Mario Iorgulescu se află de o săptămână în spital, unde se zbate între viaţă şi moarte. Fiul lui Gino Iorgulescu este în stare critică după accidentul pe care l-a provocat pe Şoseaua Chitila. Cu puţin timp înaite să intre pe contrasens cu o viteză ameţitoare şi să curme viaţa altui şofer, care circula regulamentar, Mario s-a distrat la botezul nepotului lui Romică Ţociu. Au apărut imagini cu el dansând alături de iubită la petrecerea de weekedul trecut.

Înainte să fie implicat în teribilul accident, Mario Iorgulescu a petrecut împreună cu iubita la botezul nepotului lui Romică Ţociu. Imagini cu el în timp ce se afla pe ringul de dans şi îşi o sărută cu patos pe tânăra cu care a venit la petrecere au fost difuzate la "Acces Direct" (Antena 1).

mario_2.jpg

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu la botez
foto: captură video Antena 3

Fiul lui Gino Iorgulescu a atras atenţia cu cheful de distracţie pe care l-a avut în acea seară. Testele au arătat că Mario avea o alcoolemie aproape de comă, de 1,96 grame la litru, şi a fost depistat pozitiv la cocaină.  

mario_3.jpg

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu, cu chef de dans înainte de accident
foto: captură video Antena 3

Romică Ţociu, 300 de invitaţi la botezul nepotului

La petrecerea pe care Romică Ţociu a organizat-o pentru nepotul său au fost invotate 300 de persoane. Mario Iorgulescu şi iubita lui, cu care forma un cuplu de ceva timp, au părut extrem de apropiaţi, ba chiar au stat toată seara pe ringul de dans.

mario_4.jpg

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu şi iubita s-ar fi certat la botez
foto: captură video Antena 3

Surse din anturajul celor doi au mărturisit că tinerii s-ar fi certat la un moment dat, Mario plecând singur de la botez spre o întâlnire cu băieţii, iar iubita lui, la club. Alşa se explică de ce Mario era singur în maşină la momentul producerii teribilului accident. 

Romică Ţociu a declarat, însă, într-o  intervenţie la Antena 3 că Mario Iorgulescu ar fi plecat de la botez cu şofer. 

mario-6.jpg

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu are 24 de ani
foto: captură video Antena 3

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit deosebit de grav, într-un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața o persoană.

mario-5.jpg

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu a fost invitat la botezlul nepotului lui Romică Ţociu
foto: captură video Antena 3

Tânărul a fost operat, dar se află în continuare în stare critică. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. După impactul puternic, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima din ele a luat foc. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar Mario Iorgulescu, care conducea un bolid de lux, marca Aston Martin, se zbate între viaţă şi moarte.

 

Citeşte şi:

Incredibil! Uite cât a băut Mario Iorgulescu înainte să producă accidentul!

Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea 25 de ani și doi copii

    

Loading...

Citește și