Marinela Chelaru a făcut show de zile mari la Chefi la cuțite. Ce a gătit actrița

img.jpg

Marinela Chelaru a venit la Chefi la cuțite
Citeste tot despre: 

În ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o vedem pe celebra actriță Marinela Chelaru! Plină de energie, aceasta a sperat că îi va impresiona pe chefi cu rețeta pe care a ales s-o pregătească.

Actrița în vârstă de 61 de ani a dezvăluit faptul că a învățat să gătească încă de când era mică. Având o mamă extrem de harnică și cu un impresionant simț al curățeni, Marinela Chelaru nu a „scăpat” de treburile casnice.

Stând de vorbă cu frumoasa Gina Pistol, actrița a dezvăluit în ce mod a afectat-o pandemia de coronavirus din România, dar și ce moment special de bucurie a trăit de curând, atunci când se afla la cumpărături.

„Scena îmi lipsește. Nu mai zic nimic, deja... Asta e. Nu m-am resemnat, dar asta e viața. Nu știu. Am jucat la teatru, am jucat în filme (...). Dar o să treacă și nebunia asta, românul e înțelept, trecem și ne adaptăm și la asta (...). M-am bucurat că oamenii mă recunosc cu tot cu mască, înseamnă că nu au uitat de mine și eu cu asta mă hrănesc”, a mărturisit Marinela Chelaru, extrem de emoționată.

Actrița a dezvăluit faptul că cel mai mult îl admiră pe Cătălin Scărlătescu! Mai mult decât atât, concurenta a povestit că se uită la fiecare ediție „Chefi la cuțite”, apoi se uită și în reluare, ca un fan adevărat.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, actrița a ales să pregătească o rețetă specială de plăcintă cu praz și cu pui și o plăcintă cu coacăze. În timp ce a gătit, actrița a povestit prin ce a trecut atunci când a suferit un infarct și în ce mod a afectat-o acest lucru, mai ales în plan emoțional.

Banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât surprinși să descopere bogăția din farfurii. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Marinela Chelaru.

Actrița a fost mai mult decât încântată să își vadă idolii și nu a ratat ocazia să-i „certe” pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu pentru faptul că nu au avut grijă să îl căsătorească pe colegul lor, Cătălin Scărlătescu.

Între concurentă și cei trei jurați a avut loc un dialog savuros, presărat cu glume și tachinări ce au făcut din plin deliciul tuturor. La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au răsplătit-o pe Marinela Chelaru cu un cuțit de argint, cel care se oferă invitaților speciali din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1