Marina, uite ce tandru e iubitul tău cu soţia lui! - EXCLUSIV

almasan.jpg

marina lamasan
Marina Almășan prezintă emisiunea ”Ne vedem la TVR”

S-au iubit nebuneşte, au făcut afaceri împreună, dar şi doi copii reuşiţi. După 16 ani de căsătorie fericită, totul s-a rupt între ei, din cauza infidelităţilor. Chiar dacă se află în divorţ de doi ani, Georgică şi Oana Cornu au o relaţie civilizată. O arată chiar fotografia în care apar împreună.

Când a aflat că bărbatul o înşeală cu Marina Almăşan (48 de ani), totul în jurul ei s-a năruit. La început a fost furioasă, apoi s-a resemnat. Ba chiar l-a iertat pe soţul infidel. Aşa au ajuns, ca Georgică Cornu (59 de ani) şi soţia Oana (45 de ani), să aibă o relaţie civilizată de dragul copiilor.

Asta deşi divorţul şi partajul se judecă cu scântei, având în vedere că averea de zeci de milioane euro s-a transformat în datorii.

sotii_cornu.jpg

Oana a slăbit 25 kg în ultimele 6 luni, iar gurile rele spun că Georgică ar fi gelos pe ea
Foto: facebook

Georgică a falimentat firmele, a făcut împrumuturi uriaşe la bănci, iar soţia lui apare ca şi coplătitor pentru zece milioane de euro. Sumă de care femeia vrea să scape în instanţă. Până când totul se va tranşa pe cale legală, cei doi au grijă să se poarte normal. “Se întâlnesc, iau masa împreună la restaurant”, ne-au povestit surse din anturajul familiei Cornu. Ba mai mult, pe site-ul de socializare al Georgianei, fata celor doi, în vârstă de 18 ani, apar fotografii postate recent cu părinţii ei în ipostaze tandre, pe care tânăra le-a denumit ”mami şi tati”. Aceştia  dansează şi sunt veseli. Imaginile au fost apreciate de familie şi prieteni şi au primit 200 de like-uri. “Cu Marina Almăşan se vede din când în când. Mai mult Georgică vine la ea, în Bucureşti, şi petrec câte o noapte împreună. Din câte ştiu, săptămâna trecută a venit şi Marina la el la Timişoara, unde a stat câteva zile. Nu mai dăduse pe acolo de la Paşte. Probabil că a profitat că Oana era la mare cu copiii”, ne-au mai dezvăluit apropiaţii omului de afaceri. 

Se iubeşte cu Almăşan din decembrie 2011

Marina Almăşan şi Georgică Cornu s-au cunoscut în decembrie 2011 la un bal de caritate, iar de atunci formează un cuplu. Pentru că amândoi erau căsătoriţi, s-au întâlnit pe ascuns, însă povestea lor de dragoste a fost dată în vileag de Click! Pe 8 martie 2012, Victor Socaciu s-a despărţit de soţia lui, iar Georgică Cornu se chinuieşte în instanţă de doi ani să divorţeze. Abia în septembrie va avea loc următorul termen în instanţă.

Loading...

Citește și

  • A divorţat de Victor Socaciu (59 de ani) de dragul lui Georgică Cornu 57 de ani), însă, povestea de dragoste nu a avut un final fericit. Marina Almăşan a rămas cu buza umflată: şi fără soţ, şi fără amant. Acum e tristă şi abătută şi se consolează cum poate.

  • Bărbatul cu care Marina Almăşan s-a iubit în secret mai multe luni a avut, ieri, o zi grea. La Timişoara, Georgică Cornu şi soţia înşelată au avut primul termen la divorţ. Miliardarul a recunoscut că vedeta tv abia aşteaptă ca el "să scape de probleme".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1