Marina Dina şi-a botezat gemenii

13-marina-dina-gemeni.jpg

Marian şi fiul ei, Zian. Marina şi fiica ei, Aria

La vârsta de 31 de ani, Marina Dina este una dintre cele mai fericite femei. După îndelungi tratamente, fosta asistentă tv a devenit, în urmă cu şase luni, mămică de gemeni.

La finalul lunii mai, vedeta şi iubitul ei, Radu Morar, fostul director al ”Murfatlar”, şi-au botezat copiii, pe Zian şi Aria, iar evenimentul s-a desfăşurat într-o mare discreţie – mămica lor nemaifiind la fel de mondenă ca pe vremuri.

La ceremonia de creştinare, Marina Dina s-a asortat perfect cu cei doi copii ai săi, purtând o rochie albă, cu broderii fine, care i-a pus în evidenţă silueta incredibilă la care a revenit după naştere.

În ceea ce-i priveşte pe naşi, aceştia au fost jurnalistul sportiv Horia Ivanovici şi soţia lui. Marina este preocupată acum de creşterea celor mici, astfel că nu se mai gândeşte, în viitorul apropiat, la o altă colaborare cu un post tv. 

loading...

Citește și

  • marina dina carucior dublu

    A ieșit din lumina reflectoarelor de câțiva ani și s-a dedicat întemeierii unei familii. Marina Dina, fosta asistentă a lui Marin Morar a luptat mult timp pentru a avea copii, dar marea dorință i s-a împlinit. Chiar la dublu, căci blondina a devenit mamă de gemeni.

  • marina dina

    Marina Dina s-a chinuit mult până să rămână însărcinată, aşa că acum îi mulţumeşte divinităţii pentru cele două minuni pe care le-a adus pe lume în urmă cu trei săptămâni. Fosta asistentă a lui Mihai Morar a născut la începutul lunii ianuarie, un băieţel şi o fetiţă, dar până acum nu a făcut publice fotografii cu bebeluşii ei. Blonda a arătat doar o imagine în care celor doi micuţi li se văd mânuţele şi ursuleţii de pluş , personalizaţi cu numele pe care cei doi le vor primi la botez.