Marina Almăşan, recunoscută pe o stradă din Londra. Cum a reacţionat vedeta

marina-almasan-londra_2.jpg

marina almasan
Marina Almăşan şi londonezul haios care a recunoscut-o la restaurant
foto: arhivă personală

Despre pasiunea pentru călătorii a Marinei Almăşan, simpatica prezentatoare a emisiunii „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, de la TVR 2, s-a vorbit de multe ori. Weekend-ul trecut, aceasta a petrecut un City Break la Londra. Dincolo de întâlnirea cu fabulosul oraș, vedeta TVR spune că a avut o experiență uluitoare, după care a râs ore în șir.

„Am intrat să prânzesc într-un fast-food și, deodată, am observat la masă alăturată că un domn total necunoscut, de culoare şi cu o căciulă exotică se holba la mine. Am încercat să par preocupată de alte lucruri, dar bărbatul mă pironea cu privirea de parcă o văzuse pe Regina Angliei!!! La un moment dat, m-a întreabat dacă lucrez în televiziune! Mai să cad de pe scaun: eram în centrul Londrei, într-un micuț restaurant de cartier, iar omul era londonez get-beget. A fost rândul meu să mă holbez la el! Într-un târziu, după ce am pălăvrăgit puțin, lucrurile s-au lămurit: bărbatul își vizitase un prieten, la Chișinău, unde petrecuse câteva săptămâni și, la televizor, văzuse emisiunea mea, pe TVR Moldova. Mi-a reținut chipul și  aşa m-a recunoscut. Asta da, surpriză!", a mărturisit Marina Almaşan.

marina-almasan-londra_1.jpg

marina almasan
Marina Almăşan a fost într-un city-break la Londra
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Marina Almasan, fiu, Victor Socaciu, Marina Almasan in tinerete, aniversare, mesaj, TVR2

    7 mai a fost o zi special pentru Marina Almăşan, prezentatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, de la TVR2. Vedeta şi-a început ziua cu o bucurie imensă în suflet, pe care a ţinut să o împărtăşească împreună cu fanii virtuali, de pe reţelele sociale. Fiul ei a împlinit 21 de ani.

  • Marina Almăşan e o plimbăreaţă, o împătimită a vacanţelor. A călătorit în Japonia, China, Coreea, SUA, însă nici o destinaţie nu i se pare aşa de îndepărtată ca Italia. De la sfârşitul lui septembrie, de când fiul ei, Victor, s-a mutat la Napoli cu o bursă, face drumuri către «cizmă» cel puţin o dată la două săptămâni.