Marina Almășan îl ia peste picior pe Banciu în scandalul cremelor din TVR

almasan.jpg

marina almasan
Marina Almășan prezintă emisiunea ”Ne vedem la TVR”

Marina Almășan a luat taurul de coarne și a adus câteva lămuriri în scandalul cremelor și gelurilor de duș din TVR, după scrisoarea Oanei Stănciulescu, membru în Consiliul de Administrație. Și pentru că acest subiect s-a aflat și pe agenda realizatorului tv Radu Banciu, vedeta TVR nu a ezitat să-l ia peste picior.

Oana Stănciulescu, membru în Consiliul de Administrație al TVR, le-a scrie angajaților din postul public despre problemele pe care le-ar fi descoperit, la capitolul achiziții, dar și despre cum invitații ar fi plătiți să apară în emisiuni. Se pare că în Televiziunea Română au fost comandate creme pentru tonifiere şi volumul sânilor, sare de baie antistres, apă de gură, loţiuni de plajă şi pastile de somn contra unor sume mari de bani.

Cum majoritatea acestor achiziții aveau legătură cu emisiunea Marinei Almășan, realizatoarea de televiziune a venit cu precizări.

"Să vă spun eu, așadar, ce e cu cremele astea care v-au scos pe dumneavoastră din minți! Nu de alta, dar au o legatură directă cu echipa mea și emisiunile noastre, și , mai mult, dat fiind că dezinformarea despre TVR e în floare, n-aș vrea ca lumea să creadă, grație dvs, că noul președinte al TVR, fiind femeie, și-a comandat, pentru tot mandatul, creme pentru corp și spumante pentru baie! (...) 

Noi să știți că din ele trăim (gel de duş şi apă de gură - n.r.). Da, ați auzit bine! Din ele, și din loțiuni după plajă și din cremele de volum bust , din cele antirid și chiar și din ceaiurile «Somn ușor!». Le-am obținut, la pachet cu niște bănuți prețioși, după șiruri întregi de umilințe și osanale pe la ușile celor cu bani. Ați încercat vreodată să obțineți o sponsorizare? Nu vă doresc!

Cu ele, cu cremele acestea care v-au contrariat pe dumneavoastră, ne-am plătit noi, ani în șir, invitații, personalitățile, vedetele, pentru onoarea de a fi călcat pragul sărmanei noastre instituții, în condițiile unei crize financiare crâncene", a scris Marina Almăşan weekend-ul acesta, pe site-ul femeide10.ro.

Marina Almășan se bate în ironii cu Radu Banciu

Precizările Marinei Almășan au fost ironizate de Radu Banciu, în emisiunea acestuia de la B1. Replica vedetei TVR nu a întârziat, Marina Almășan nerămânând datoare nici la capitolul ironie.

"Vreau însă să-ți transmit, cu adâncă-mi simpatie față de tine, pe care nicio răutate nu o poate zdruncina, câteva precizări: emisiunea „cu un scaun și o masă”, cum spui, pot să fac și eu, și tot fără buget, însă nu sunt atât de dibace precum tine, să vorbesc deștept, zilnic, câte o oră. De aceea, mă feresc (și vă protejez!) și m-am obișnuit să mă înconjur, în emisiunile mele, de mulți invitați, foarte mulți chiar, sper mai toți valoroși, care abat atenția telespectatorilor dinspre mine, înspre ei.

Ei, taman asta face ca formatele noastre să se deosebească radical (desigur că al tău este foarte bun, iar al meu foarte prost, deși – din greșeală, cu siguranță – avem amândoi cam același rating).

Al tău își poate permite să funcționeze doar cu o reclamă la niște cărți, iar al nostru, pe lângă reclama la cărți – cum, n-ai văzut că avem și așa ceva, de fiecare dată? de fapt, e firesc, doar nu mi-ai văzut niciuna din emisiuni, știi doar că sunt proaste! – formatul nostru, aşadar, mai are nevoie și de alte surse pentru a rezista.

Cuuum? Nu pot să cred că te miri că invitații cer bani!?! Doamne, în ce țară trăiești?

Există vedete care cer bani doar ca să le faci o poză cum trec strada sau beau un pahar cu apă! Vezi ce înseamnă să faci emisiuni de unul singur?

Noi însă te iubim, chiar dacă veninul tău de multe ori nu are loc în capilare și se revarsă în eter: ăsta ți-e formatul, până la urmă, ăsta e rolul asumat, pe care-l interpretezi foarte bine.

Vorba aia, dacă rezistă Piersic să se uite la tine, când exclami, cu nonșalanță, că după Beligan ar cam trebui să se ducă și el, de ce să nu rezist eu, un umil angajat al unei instituții publice, când mă suspectezi că mi-am făcut poze prin lume, călătorind cu bani obținuți necurat. Confuzia ți-e întrucâtva justificată, nu amesteca însă, te rog, planul personal cu cel legat de TVR", a scris Marina Almăşan tot pe site-ul femeide10.ro, drept răspuns la afirmaţiile făcute de Radu Banciu. 

Care au fost acuzațiile lui Radu Banciu

"A trebuit săraca Marina, că n-o mai publică astăzi aproape nimeni, să se exprime pe un site, Femeide10.ro, nimic adică, un site absolut necunoscut, unde a atacat-o în stilul ei şi a facut-o zob pe săraca Oana Stănciulescu, deşi nu neagă nici Marina Almăşan existenţa acestor obiecte (...)

Nu e Marina Almăşan în măsură să vorbească despre asta atâta timp cât ea provine din TVR. Este o TVR-istă absolută, să nu-mi vorbească mie despre austeritate că se face de râs. Oana Stănciulescu avea dreptate şi foarte bine că a semnalat asta.

Nu contează că Marina Almăşan vine să ne spună că, vezi doamne, ei prezentau cremele astea cum prezentăm noi cărţile. Dar eu de ce nu prezint creme anti-rid Marina Almăşan? Noi ne limităm la cărţi, aici nu este vorba de nicio şpagă, să fii tu sigură", a spus Radu Banciu duminică seară, în emisiunea de la B1. 

Loading...

Citește și