Marina, cum ai putut să-i faci aşa ceva iubitului? Cu ce se ocupă vedeta în timp ce Georgică Cornu se află în arest la domiciliu

arestat1903.jpg

Georgică Cornu a fost reținut pe 10 februarie

Marea dragoste s-a transformat în cenuşă! Marina Almăşan nu s-a dus să-şi consoleze iubitul, deşi acesta se află într-o situaţie extrem de grea. Georgică Cornu are probleme cu legea şi se află încă de săptămâna trecută în arest la domiciliu.

Cercetătorii spun că dragostea durează trei ani, după care se poate alege praful de o relaţie, dacă sentimentele nu sunt cu adevărat puternice. Marina (48 de ani) şi Georgică (59 de ani) se pare că se află în acest impas. Sunt împreună de patru ani, şi dacă la începuturi erau de nedespărţit, iar vedeta tv făcea naveta cu avionul Bucureşti-Timişoara, acum nu se mai văd cu săptămânile.

almasan1903.jpg

Marina Almasan

Nici măcar acum când omul de afaceri trăieşte o perioadă neagră a vieţii sale. Pe 10 martie, Cornu a fost săltat de acasă de mascaţi şi dus la audieri la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Procurorii spun că a făcut afaceri fictive cu romii din Strehaia, a luat facturi de la ei pentru servicii inexistente şi a cerut statului returnarea TVA, prejudiciul fiind de nouă milioane de euro.

Cu astfel de acuzaţii, a plecat din faţa anchetatorilor încătuşat şi şi-a petrecut noaptea în arest. După expirarea mandatului dat de procurori, judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu. Prietenii s-au dus într-un suflet la el, mai puţin cea care ar fi trebuit să-i fie aproape.

vilacornu109.jpg

Omul de afaceri se află în arest la domiciliu în vila sa din Ghiroda, Timișoara

”Marina Almăşan nu a venit la Timişoara, doar i-a trimis un mesaj prin care i-a spus că are o emisiune nouă pe TVR, iar Georgică i-a urat succes. Atât şi nimic mai mult. Prietenii, asociaţii lui, cu toţii l-au vizitat. Au făcut potecă, nu alta. Singura lui bucurie sunt copiii, care sunt aproape de el”, au dezvăluit, pentru Click!, apropiaţi de-ai ”regelui asfaltului”. Măsura arestului preventiv poate dura cel mult 30 de zile, iar în tot acest timp, omul de afaceri nu are voie să părăsească locuinţa decât dacă magistratul îi permite şi nu are voie să ia legătura cu suspecţi din acest dosar sau cu martori. În caz contrar, va fi dus în celulă. 

Formează un cuplu din decembrie 2011

dinvacanta1903.jpg

Marina și Georgică mergeau des în vacanță în străinătate, la începutul relației

Marina Almăşan şi Georgică Cornu s-au cunoscut în decembrie 2011 la un bal de caritate, iar de atunci formează un cuplu. Pentru că amândoi erau căsătoriţi, s-au întâlnit pe ascuns şi îşi consumau partidele de amor prin ţări străine, departe de ochii curioşilor. Click! i-a dat în vileag şi au fost nevoiţi să-şi recunoască relaţia. În 2013 au petrecut Paştele împreună, la părinţii omului de afaceri şi, tot atunci, au fost în vacanţă la Paris, cu tot cu copii. 

Victor Socaciu s-a căsătorit în Canada

canada1903.jpg

Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion, fosta sa impresară

În timp Marina Almăşan nu şi-a concretizat în nici un fel relaţia cu Goergică Cornu, fostul soţ, Victor Socaciu (62 de ani), o duce excelent. În 28 martie 2012 a divorţat de vedeta tv, iar la începutul anului s-a recăsătorit în Canada, acolo unde locuieşte din vara trecută, în calitate de consul al României. La braţul său stă Brânduşa Simion (45 de ani), cea care i-a fost şi impresară. Sursele noastre vorbesc despre faptul că Victoraş şi-a vizitat tatăl la Montreal şi că fostul cântăreţ are de gând să-l ia la el după ce termină liceul. Băiatul dă Bacalaureatul în această vară. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1