Mariana Roşca, suspectă de cancer la sân! I s-au descoperit 12 noduli, dar umblă fără sutien

mariana_rosca1.jpg

mariana rosca
Mariana Roșca

Mariana Roșca trăieşte un adevărat coşmar de câteva luni încoace! Blonda a șocat pe toată lumea, când a mărturisit că este suspectă de cancer.

Mariana Roșca a dezvăluit faptul că este suspectă de cancer, după ce medicii i-au descoperit, nu mai puțin de 12 noduli la sân. Însă, acest lucru nu o face pe blondă să renunțe la ținutele provocatoare.

mariana_rosca.jpg

mariana rosca
Mariana Roșca a avut o ținută elegantă, dar provocatoare

 

Miercuri, ea și-a etalat bustul într-o rochie sexy, la deschiderea unui magazin în Mall Vitan. După cums e poate observa, Mariana nu s-a sinchisit să-și pună sutien. În plus, a venit nefardată ca să încerce la fața locului, noile produse. La eveniment au luat parte mai multe vedete din showbiz precum: Iuliana Marciuc, Elena Merișoreanu, Raluca și Denisa Tănase, Maria Cârneci, Valeria Arnăutu, Crina Matei, Julia Jianu, Annes, Mădălina Bălan, Xonia și Eugenia Șerban.

flormar.jpg

La eveniment au luat parte mai multe vedete din showbiz precum: Iuliana Marciuc, Elena Merișoreanu, Raluca și Denisa Tănase, Maria Cârnci, Valeria Arnăutu, Crina Matei, Julia Jianu, Annes, Mădălina Bălan, Xonia și Eugenia Șerban
Loading...