Mariana Moculescu, arestată la domiciliu: "Te rog în genunchi să mă ierţi şi ajută-mă"

23244503_1433099990122014_5092534276592501599_n.jpg

Mariana Moculescu, Horia Moculescu, Mariana Moculescu arestata
Mariana Moculeste este arestată la domiciliu
Foto: Facebook

Mariana Moculescu este bolnavă și trece prin momente grele, aceasta a anunțat că este arestată la domiciliu pentru 30 de zile și își imploră fostul iubit să o ajute și să o ierte. De ce? Pentru că aceasta i-a furat mașina și a ajuns să aibă probleme cu legea.

Mariana Moculescu este fosta soție a lui Horia Moculescu și a a vut o relație cu suișuri și coborâșuri cu Cristi Marin. Aceasta a publicat un mesaj pe Facebook în care își imploră fostul iubit să o ierte și să o ajute să iasă din această situație. Mariana este bolnavă și a mărturisit că este țintuită la pat din cauza problemei medicale de care suferă. 

"Sunt arestată la domiciliu, pe 30 de zile. Sunt foarte bolnavă şi ţintuită la pat. Am bronho-pneumonie de câteva zile. Cristi Marin, te rog în genunchi să mă ierţi şi ajută-mă şi scoate-mă din această situaţie. Am făcut acest gest, din cauza că îmi doream să mă iei cu tine în America şi să mă mărit cu ţine din dragoste şi doar atât. Răspunde-mi şi nu te mai jucă cu viaţa mea. Trăiesc datorită medicamentelor multe pe care le iau." a scris pe Facebook Mariana Moculescu.

"Am fost retinuta de Politie, 48 de ore. Motivul este ca i-am luat masina lui Cristi Marin. Nu ma simt bine deloc si sper sa nu ajung la puscarie. Fiecare mai gresim in viata si e frumos sa fim iertati. Il rog pe Cristi, care nu imi mai raspunde, sa ma ierte si sa faca ceva in sensul acesta...", a scris fosta soție a compozitorului Horia Moculesacu acum câteva zile.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1