VIDEO EXCLUSIV Mariana Calfa și-a petrecut noaptea de Revelion în lacrimi!

mariana_calfa.jpg

mariana calfa revelion
Pictoriţa Mariana Calfa a plans in noaptea de Revelion
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Revelion trist pentru Mariana Calfa! Pictorița din castel a îmbrăcat hainele de doliu, a aprins lumânări și a plâns ore întregi după logodnicul ei Erik și cei trecuți în neființă!

Chiar dacă la castel, cei 50 de invitați au petrecut trei zile și trei nopți, blonda nu a schițat niciun zâmbet în toate zilele de sărbătoare! În noaptea dintre ani, când toată lumea a petrecut lângă persoana iubită, Mariana Calfa a vărsat lacrimi amare! Motivul este simplu: logodnicul ei Erik nu a putut fi alături de ea, când ceasul a bătut miezul nopții!

"Am fost și fericită și tristă. Nu am făcut revelionul cu Erik, l-am făcut cu prietenii mei. El a petrecut cu mama lui....și nu pot să mă supăr pe mama lui. E normal să plângi în momentul ăla mai ales dacă nu eşti cu iubitul lângă tine...de tristeţe că nu îmi place să fac revelione singură", a declarat Mariana Calfa la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv. 

A avut în jurul ei aproape 50 de prieteni, dar niciunul nu i-a ţinut locul iubitului bisexual, cu care Mariana a vorbit la telefon toată noaptea, doar doar să-şi mai potolească lacrimile! De atâta plâns, doar ochelarii de soare i-au mai ascuns ochii roşii! 

Pictoriţa nu i-a uitat nici pe cei trecuţi în nefiinţă! Aşa că în noaptea de Revelion, chiar dacă nu a ajuns la Biserică, a aprins lumânări pentru sufletele celor dragi!

"Am aprins până şi aici în grădină într-un colţ lângă brăduţ pentru oamenii speciali...să asiste şi ei cumva la focul de artificii", a mai spus pictoriţa la emisiunea Click! de la Prima Tv.

Mariana a ţinut doliu ca la carte, căci nici în noaptea dintre ani nu a renunţat la ţinuta complet neagră!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1