Marian Râlea, nevoit să-și dezmintă propria moarte: «Nici măcar nu am fost bolnav...»

Actorul Marian Râlea, care mâine împlinește 60 de ani, a fost nevoit să-și dezmintă propria moarte după ce în spațiul onine s-a propagat o informație eronată.

În această dimineaţă, îndrăgitul Magician a fost declarat mort de mai multe publicaţii, care au preluat o informaţie eronată din mediul online. La scurt timp, Marian Râlea a intrat în direct la un post de televiziune şi a precizat că se simte foarte bine, se află la filmări şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi serbeze ziua de naştere pe 20 decembrie. „M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viaţă şi nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor“, a declarat actorul Marian Râlea.  Magicianul a ţinut să-şi liniştească şi fanii de pe Facebook, asigurându-i că nu are nicio problemă de sănătate.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • A înveselit milioane de oameni însă, după ce se trage cortina, Marian Râlea este un om nefericit. Trei fiinţe dragi a pierdut într-un singur an „Magicianul" de la Abracadabra.

  • marian ralea actor magicianul abracadabra

    Marian Râlea, actorul care e cunoscut și ca „Magicianul”, datorită emisiunii de divertisment pentru copii pe care a realizat-o din 1991- mai întâi la TVR 1, apoi la PRO TV - mai bine de zece ani - „Abracadabra”, a făcut o mărturisire cu totul neașteptată. Deși nu crede deloc în paranormal și nici măcar în jocuri de noroc, Marian Râlea a recunoscut că a participat la o ședință de spiritism care i-a prezis viitorul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1