Marian Nistor și Dorina Paraschiv: «Abia am învăţat să ne iubim după 21 de ani»

marian-nistor-dorina-paraschiv.jpg

marian nistor si dorina paraschiv nistor
Marian Nistor și Dorina Paraschiv Nistor se iubesc de 21 de ani
foto: Sever Gheorghe

Zi specială, luni, 2 decembrie, la Magazinul Muzica din Bucureşti, unde soţii Marian și Dorina Nistor au avut parte de un eveniment special, plin de surprize. ”Ultimii romantici” au lansat două CD-uri, la casa de discuri Eurostar, și o carte de versuri.

Marian Nistor (76 de ani) şi soţia sa, Dorina Paraschiv Nistor, au lanstat un volum de versuri şi două albume, ”Savoy Best 9 - Nimeni nu ne desparte” și ”Savoy - Doi colindători romantici”.

„Abia am învăţat să ne iubim după 21 de ani de iubire”, a declarat, pentru Click!, Dorina Paraschiv Nistor, sărutându-și discret soțul.

”Moşul ne-a adus deja albumele acestea şi o carte de poezii de dragoste. Vom petrece Crăciunul în familie în Bucureşti, împreună cu familia compozitorului Mircea Drăgan, naşul nostru de cununie, iar de Revelion vom cânta într-un club din Brașov. Vom găti mâncăruri tradiţionale, sarmale, borş. Anul care vine ne dorim să ne găsească sănătoşi şi cu putere de muncă. Pentru că la anul lansăm în martie un dublu album, unul de muzică populară al Doinei, si Savoy Best 10”, ne-a spus Marian Nistor.

marian-dorina-nistor.jpg

marian nistor si dorina paraschiv nistor cu un tablou dedicat lor
Marian Nistor și Dorina Paraschiv au primit un tablou de la pictorul vedetelor
foto: Gheorghe Chelu

 

La lansarea prezentată de Octavian Ursulescu, au mai participat şi Natalia Guberna, Aurel Moga, Titus Andrei și compozitorul Mircea Dragan, naşul de cununie al soţilor Nistor. Cei doi veşnic îndrăgostiţi au primit şi câteva cadouri, unul dintre acestea fiind un tablou pictat de Traian Nica Țuckman, pictorul vedetelor.

Citește și:

Marian Nistor şi soţia se asortează până şi la ochelari, adidaşi şi bentiţe

Marian Nistor s-a uscat pe picioare după moartea fiului

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1