EXCLUSIV Marian Manole: «Am trăit clipe minunate alături de Mădălina!». Poze rare de familie

95_1.jpg

Marian, alături de fiu şi de celebra lui soră, Mădălina, pe care o însoţea în concertele din ţară

Marian Manole (51 ani), fratele Mădălinei Manole, a rămas fără lacrimi, după toate dramele trăite. În urmă cu zece ani şi-a înmormântat celebra soră, mama lui a încetat din viaţă în 2017, iar tatăl său, Ion Manole, a pierdut lupta cu temutul coronavirus, la vârsta de 78 de ani. Marian îşi alină dorul de cei drag ţinând în mână pozele din anii în care formau o familie fericită.

Marian îşi aminteşte cu nostalgie de surioara lui, pe care a idolatrizat-o întreaga ţară: ”Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?”, afirmă Marian Manole.

4_6.jpg

Păstrează cu sfinţenie poza din copilărie

Legat de decesul Mădălinei Manole, el susţine că încă sunt multe semne de întrebare: ”Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el (Mircea-n.r.), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă! Marian şi părinţii lui nu şi-au mai putut vedea nepoţelul, pe Petru Mircea Jr. (11 ani), de când celebra lui mama s-a stins din viaţă.

81_1.jpg

Părinţii lui au venerat-o pe Mădălina

Eugenia Manole şi Ion Manole au murit cu acest mare of în suflet. Ion Manole a pierdut săptămâna trecută lupta cu temutul virus şi a fost înmormântat la ”Cimitirul Bolovani” din Ploieşti, lângă soţia lui. Tot în acelaşi cimitir îşi doarme somnul de veci şi Mădălina Manole, care a murit pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 40 de ani. La o săptămână de la înmormântarea tatălui, Marian a găsit semnul crucii într-o roşie: ”O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău, dar nu cred. Măicuţa mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele, de când trăia Mădălina”.

88_1.jpg

Mădălina şi soţul ei, Petru Mircea
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1