Maria Marinescu vine sâmbătă la “Ce se întâmplă, doctore?”

oana_cuzino.jpg

Oana Cuzino acordă mare atenție celui mai important aspect din viața noastră, sănătatea
Oana Cuzino acordă mare atenție celui mai important aspect din viața noastră, sănătatea
Sursa foto: Pro TV

Sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 10:30, Oana Cuzino deschide o nouă ediție a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, la PRO TV. Aceasta o va avea ca invitată pe Maria Marinescu.

Designerul Maria Marinescu a mers însoțită de Oana Cuzino să-și facă un tratament, după luni bune în care și-a expus pielea la soare. Care au fost concluziile specialiștilor vom afla sâmbătă.

Se spune că cel mai puternic aliment din lume este chiar cel cu care luam contact imediat după naștere: laptele. Există totuși o serie de controverse legate de consumul său după perioada copilăriei. Vom întelege pe ce se bazează aceste idei contradictorii, analizând mecanismele declanșate în organism și vom vorbi despre doza corectă de lactate necesară în meniul zilnic, indiferent de tipul lor.

Sportul declanșează în organism reacții chimice fabuloase. La fel și ciocolata, care are însă un mare dezavantaj. Crește brusc starea de bine, dar la fel de subit o și elimină. În schimb, mișcarea produce și menține hormonii fericirii la nivel constant, un timp îndelungat. Despre această comparație inedită, între sport și ciocolată, urmează să aflăm mai multe sâmbătă. „Ce se întâmplă doctore?” este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră - sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1