Maria Marinescu şi-a schimbat look-ul. Cum arată creatoarea de modă

maria_marinescu.jpg

maria marinescu salon look nou
Maria Marinescu s-a măritat cu Alin Petrache
foto: Click!

Este un an schimbărilor pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă a trecut pe la ofiţerul Stării Civile la scurt timp după Revelion şi şi-a oficializat relaţia cu Alin Petrache, iar acum a simţit din nou nevoia unei schimbări. De data aceasta, designerul şi-a făcut programare la hair-stylist, de unde a plecat cu zâmbetul de buze.

E toată numai un zâmbet, semn că norii negri care se adunaseră asupra ei în ultima vreme au dispărut ca prin farmec. Maria Marinescu are multe motive să fie veselă şi a fost surprinsă în urma vreme foarte bine dispusă. Designerul şi-a început săptămâna cu o nouă schimbare. De data aceasta, una fizică, nu la Starea Civilă. Ea s-a vopsit o nuanţă mai închisă, de care se pare că este foarte încântată. Maria a publicat dovada cu noul ei look, în care nu se mai regăsesc şuviţele blonde, pe reţelele de socializare, unde a primit multe complimente de când s-a făcut brunetă.

maria_marinescu.jpg

maria marinescu bruneta coafor salon de infrumusetare look nou
Maria Marinescu este îndrăgostită de noua ei nuanţă de păr
foto: arhiva personală

Urări de bine primeşte şi pentru evenimentul din viaţa privată de acum câteva săptămâni. Ea s-a cununat cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Evenimentul a fost în cea mai mare discreţie şi s-a desfăşurat în prezenţa doar a doi martori, la Primăria Sectorului 1. Acum, designerul are o familie numeroasă, căci pe lângă miri s-au alăturat şi copiii celor doi. Maria Marinescu este mămica unui băieţel pe nume Levin din mariajul cu Frank Colin, iar Alin Petrache are şi el trei fete, dintr-o relaţie anterioară.

Loading...

Citește și

  • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

    Anul 2016 a debutat cum nu se poate mai bine pentru Maria Marinescu! Creatoarea de modă s-a cununat civil cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Cei doi s-au unit destinele la Primăria sectorului 1, în prezenţa doar a doi martori. De atunci, Maria Marinescu nu mai are niciun motiv să fie încruntată, iar zâmbetul i-a revenit pe chip.

  • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

  • Maria Marinescu si Alin Petrache

    A încheiat, „legal”, conturile cu soţul aflat în puşcărie în Franţa, iar acum îşi vede de viaţă. Creatoarea de modă Maria Marinescu (37 de ani) iubeşte din nou.

  • Frank Colin, fostul soţ al Mariei Marinescu, a trăit clipe de groază! A fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat în închisoare. Fostul luptător de elită din Legiunea Străină a fost dus de urgenţă la spital, iar din fericire viaţa lui se află în afara oricărui pericol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1