Maria Marinescu a confirmat că este însărcinată cu al doilea copil

Maria Marinescu

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Maria Marinescu are o siluetă de invidiat după naştere
foto: arhiva personală

Nu mai încape niciun dubiu! Maria Marinescu este însărcinată din nou şi a confrimat vestea pe care până acum o ştiau doar apropiaţii ei. Creatoarea de modă este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Clubului Sportiv Municipal, şi urmează să devină mămică la începutul anului viitor, fiind însărcinată în primul trimestru

Creatoarea de modă Maria Marinescu (39 de ani) este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta şi soţul ei Alin Petrache vor deveni părinţi în următoarele luni. Şatena a vrut să păstreze discreţia cu privire la sarcină, dar au dat-o de gol apropiaţii, care au început să vorbească pe la colţuri. Ea a recunoscut că va deveni mămică la un post de televiziune. "Nu vreau să vorbesc despre asta. Da (n.r.- este adevărat)", a declarat Maria Marinescu pentru ştirile Kanal D.
Maria Marinescu mai are un copil din mariajul anterior cu Frank Colin, iar soţul ei are şi el trei fete tot dintr-o altă căsătorie. După ce se va naşte primul copil al cuplului, casa va fi plină de prichindei.

Maria Marinescu s-a căsătorit anul trecut în luna februarie cu Alin Petrache. Creatoarea de modă a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire el a cerut-o de nevastă. Şatena şi fostul rugbist se vedeau pe ascuns noaptea în parc.

Maria Marinescu şi-a refăcut repede viaţa sentimentală după divorţul de Frank Colin, francezul cu care are un copil, Levyn, în vârstă de 6 ani. Creatoarea de modă s-a lăsat dusă de val şi la doar câteva luni de când l-a cunoscut pe Alin Petrache a îmbrăcat rochia albă de mireasă. 

Loading...
 
 

Citește și

 • maria marinescu alin petrache sarcina copil

  Când e să te lovească săgeata lui Cupidon nu ai nevoie să mergi în destinaţii exotice sau în localuri exclusiviste. Maria Marinescu a mărturisit că l-a cunoscut pe actualul ei soţ întâmplător într-o parcare, iar la o lună şi jumătate de la prima întâlnire fostul şef al COSR a cerut-o de nevastă. Creatoarea de modă şi fostul rugbist se vedeau pe ascuns noaptea în parc.

 • maria marinescu alin petrache sarcina copil

  Maria Marinescu și-a expus silueta pe o plajă exotică, unde se află în vacanță cu familia sa. Fiica actriței Ioana Pavelescu face furori în costum de baie!

 • maria marinescu alin petrache filipine revelion plaja

  Nisip alb, ape cristaline, vegetaţie luxuriantă şi vreme excelentă de plajă! Ce şi-ar mai putea dori Maria Marinescu în Filipine, pe Insula Bohol, acolo unde a sărbătorit noaptea dintre ani cu soţul şi gaşca de prieteni. Creatoarea de modă a făcut publice imagini din vacanţa exotică de Revelion în care se află cu partenerul ei, Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, funcţie din care a demisionat imediat după Jocurile Olimpice din Brazilia.

 • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.