Maria Dragomiroiu a plâns de emoție de ziua ei. Cum au surprins-o cei patru nepoți

maria-dragomiroiu.jpg

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit onomastica de Sfânta Maria
foto: arhiva personală

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu (64 de ani) și-a sărbătorit onomastica de Sfânta Maria și a primit de la prichindeii familiei cel mai frumos coș cu flori.

În coș a găsit poze cu zâmbetul celor patru nepoței, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Gestul a impresionat-o pe vedetă până la lacrimi și, de bucurie, s-a fotografiat cu florile și a postat pe conturile sociale: „De ziua mea, alături de cele patru daruri trimise de Bunul Dumnezeu: Ilinca-Nicole, Maria-Alessandra, Ana-Elisabet, Ioan-Daniel”.

maria.jpg

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu și pozele celor patru nepoței
foto: arhiva personala

Maria Dragomiroiu avea 19 de ani când și-a cunoscut primul soț, Ion, în troleul 84. Ei au fost cununați în 1975 de regretata Ileana Sărăroiu și de Mircea Câmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu. Maria Dragomiroiu și Ion au avut doi copii, Ileana și Mircea, și au divorțat în 1985. Artista și-a crescut singură copiii și spune că a avut perioade în care nu avea nici bani de pâine. Însă acum are satisfacții pe măsura efortului: Ileana (44 de ani) i-a dăruit un nepot și o nepoată, iar de la Mircea (43 de ani) are două nepoate. În 1991, vedeta s-a recăsătorit cu Bebe Mihu (62 de ani), bărbatul care îi este alături și astăzi.

Citește și:

Dezvăluirile Mariei Dragomiroiu despre divorţ: "Mi-a făcut un mare bine!"

Ce pensie are Maria Dragomiroiu şi spune că nu poate trăi din ea. Elena Merişoreanu i-a dat replica

Loading...

Citește și

  • Un spectacol grandios de muzică populară va avea loc luni, 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia împlinirii de către Maria Dragomiroiu a 30 de ani de carieră.

  • Cântăreaţa de muzică populară a fost de curând intr-un turneu peste Ocean. Artista a stat în America mai bine de două luni, unde a avut concerte pentru comunităţile de români de acolo. Aceasta a profitat de ocazie pentru a merge la un concert al lui Celine Dion, a intra în cazino, dar şi a face cumpărături.