Maria Constantin a slăbit 7 kg la «Ferma Vedetelor»! S-a îndrăgostit de un cipriot sexy?

maria_constantin_la_ferma.jpg

maria constantin ferma vedetelor
Restricțiile alimentare și munca fizică istovitoare de la Ferma Vedetelor s-au văzut pe trupul Mariei Constantin
foto: Captură Ferma Vedetelor

Restricțiile alimentare și munca fizică asiduă s-au văzut pe trupul Mariei Constantin. Cântăreața a slăbit nu mai puțin de șapte kilograme în timpul filmărilor din Cipru.

Iar pentru că s-a bucurat de noua ei siluetă, vedeta a și dat fuga la sala de fitness când s-a întors în țară. „Mi-a priit viața la fermă. Am slăbit vreo șapte kilograme. Bine, aici merg la sală. Am lucrat la tonifiere. Am venit cu forțe proaspete în țară, cu dor de a lua contact cu civilizația. (...) Mai ales după momentul cu moartea tatălui meu la 1 decembrie, pentru mine a fost așa ca o escapadă, ca o evadare”, a declarat Maria Constantin, pentru reporterii emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până joi, de la 23.45, la Prima Tv.

Nu a trecut peste moartea tatălui

Chiar dacă momentele petrecute în Cipru au avut darul să o mai deconecteze, Maria este încă marcată de moartea tatălui ei. „Nu pot spune că am trecut peste moartea tatălui și nici nu știu dacă voi putea trece vreodată, fiindcă încă nu am sedimentat foarte bine lucrurile și nu mi-am implementat bine că tata nu mai este. De fapt, eu cred că este, acolo din ceruri de unde mă ajută, mă consolează, mă sfătuiește, de cele mai multe ori încerc să-mi amintesc momentele plăcute cu el. Pentru mine, tata există în amintirea mea și va exista tot timpul”, a mărturisit artista.

A filmat scene sexy cu un Cipriot

Dar cum viaţa merge înainte cu bune, dar şi cu rele, Maria a revenit în Cipru pentru a filma un videoclip "hot" în care apare un cipriot focos. „M-am întors în Cipru pentru a filma noul videoclip, care se numește «Muguri de dragoste», este o piesă foarte frumoasă, o piesă balcanică cu influențe folclorice. O să vedeți o poveste tare, tare frumoasă de dragoste. Marcel nu a venit, a avut treabă! Dar eu am avut mai multă treabă, pentru că o să vedeți ce poveste este în acel videoclip, este o poveste între mine și un cipriot. Sunt scene sexy, dar în limita bunului simț”, a mai declarat.

Ce spune despre un posibil divorț

Totuși, Maria Constantin a vrut să clarifice odată pentru totdeauna presupusul divorț de Marcel Toader. „Vorbește lumea! Scrie de toate despre noi, nu contează! Nu, nu este nimic adevărat! Am dat un interviu pentru un blog în care m-au întrebat ce sfat le dau tinerelor mirese, și eu am spus dacă e frumoasă relația să meargă înainte, dacă nu, clar să se gândească la un divorț. Eu am trecut prin asta și știu ce înseamnă”, a explicat cântăreața.

„Nu mă gândesc la divorț, pentru că sunt într-o relație foarte frumoasă. Iată, sunt foarte fericită, foarte liniștită alături de Marcel, deci îmi priește viața de femeie căsătorită”, a clarificat Maria Constantin.

Loading...
 
 

Citește și

  • marcel toader maria constantin

    O ţară întreagă a asistat la scenele fierbinţi dintre Maria Constantin şi Marcel Toader la "Ferma Vedetelor". Cei doi soţi le-au dat emoţii apropiaţilor atunci când cântăreaţa de muzică populară a fost pusă să facă un test de sarcină, chiar în Cipru. Rezultatul a fost negativ şi se pare că s-a nimerit la fix pentru că artista, care are un băieţel din mariajul anterior, nu vrea să-şi mărească prea curând familia.

  • Înante de a intra în „Ferma Vedetelor”, reality show-ul de la Pro TV, despre Maria Constantin nu se ştiau prea multe. Acum este cunoscută şi are o mulţime de oferte, doar că ea de duminica trecută s-a întors în Cipru, acolo unde a filmat emisiunea de supravieţuire.

  • Solista Maria Constantin (29 de ani), soţia omului de afaceri Marcel Toader, care timp de trei luni s-a chinuit în Cipru, la show-ul ”Ferma vedetelor” (PRO TV), a ţinut să realizeze pe acele meleaguri şi noul videoclip.

  • marcel toader maria constantin

    Interpreta de muzică populară Maria Constantin (28 de ani) și-a unit destinele cu Marcel Toader (53 de ani) acum aproape un an, în septembrie 2015 . Artista a trecut peste trecutul tumultos al fostului jucător de rugby și peste vorbele urâte care au zburat către actualul său soț din partea fostelor neveste celebre, Anamaria Ferentz și Gabriela Cristea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1