Maria Constantin se răzbună pe cei care i-au băgat mama în spital

A tăcut patru luni, cât timp Marcel Toader (55 de ani) i-a adus injurii la televizor, acum, însă, Maria Constantin (31 de ani) îi cere socoteală acestuia, dar şi postului tv unde el s-a plâns. Interpreta susţine că i-a fost distrusă imaginea şi că sănătatea mamei sale a fost pusă în pericol, aşa că deschide proces pentru calomnie şi îi cere bani grei lui Marcel.

Abia s-a uscat cerneala pe certificatul de divorţ semnat de  foştii soţi, marţi 23 ianuarie, la notar, că Maria Constantin ajunge din nou pe holurile tribunalelor. Sub imboldul succesului obţinut în prima bătălie, interpreta s-a decis să nu-l ierte pe Marcel Toader, care i-a făcut praf imaginea profesională şi personală. Sfătuită de avocaţi şi de impresarul său, vedeta a hotărât să deschidă proces pentru calomnie şi defăimarea imaginii, iar cei cărora le cere socoteală sunt  Marcel Toader şi postul de televizune care l-a găzduit pe acesta.

Îi cere despăgubiri lui Marcel

După cum se ştie, în decurs de patru luni, fostul ei soţ a acuzat-o de infidelitate, pe micul ecran, i-a adus până şi lenjeria intimă  la tv, apoi a mers în satul ei natal şi i-a aruncat peste gard sacii cu lucrurile personale, circ la care acesta a chemat poliţiştii. Carmen Constantin, mama vedetei, a ajuns, în urma acestui circ, la spital. Pentru toate acestea, Maria Constantin vrea să fie pedepsiţi cei care i-au făcut rău.

”Timp de patru luni Maria a fost bombardată la un post tv cu injurii şi jigniri de către Marcel Toader, dar şi de alte persoane. Din păcate, acest scandal i-a provocat multă suferinţă şi i-a afectat imaginea pe ambele planuri, şi pe cel personal, dar şi pe cel profesional. Mama Mariei putea să moară. Starea ei de sănătate s-a agravat în acest timp. Ne vom prezenta cu dovezi şi martori”, au mai spus surse de încredere din anturajul Mariei, pentru Click! Cântăreaţa de muzică populară are încredere că va reuşi şi de această dată, şi se bucură că a câştigat prima bătălie cu fostul soţ.

Ea nu a ieşit public să-şi combată soţul, ci a adus dovezi grele la dosar, care l-au făcut pe acesta să renunţe la proces: poze cu Marcel Toader gol –puşcă, discuţii extrem de indecente cu femei pe care încerca să le agaţe. În plus, a solicitat şi jumătate din câştigurile încasate de el la televiziune, pentru a o defăima, aproximate la 65.000 de euro.    

«La divorț  ne-am spus doar bună ziua și la revedere»

Contactat de  reporterii Click!, Marcel Toader ne-a vorbit despre divorțul de Maria Constantin: “Acum o lună am decis să o iert, chiar înainte de Crăciun. Așa că i-am pus o condiție Mariei pentru a face asta, să fie foarte discretă, fară presă, iar ea a fost de acord. Pe 23 ianuarie am semnat actele de divorț! Ne-am întâlnit atunci, Maria nu a schițat nici măcar un gest, am schimbat doar două vorbe: «Bună ziua și la revedere»!”. Am văzut că lumea vorbește că ar fi fost niște probe la dosar, defăimătoare pentru mine, dar nu este adevărat! Pot să îți zic că nici măcar nu am văzut dosarul. Îmi pare rău că am pierdut patru ani din viață, eu am iubit-o, am avut grijă de ea. Acum îmi văd de treaba mea, nu mă gândesc să îmi refac viața sentimental”, ne-a spus afaceristul.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1