Maria Constantin probează rochii de mireasă înainte de divorț

23574108_1603532956371333_1626036861_n.jpg

Maria Constantin, Marcel Toader, rochii mireasa, prezentare moda, divort, separare
Maria Constantin
foto: arhivă personală

A mai rămas o săptămână până când Maria Constantin (31 de ani) și Marcel Toader (54 de ani) se vor întâlni la Tribunal, la primul termen în procesul de divorţ. Solista nu plânge în pernă ci, culmea ironiei, probează de zor rochii de mireasă.

S-au iubit patru ani, dintre care doi ani au fost căsătoriți, iar acum sunt aproape să-şi pună semnăturile pe actele de divorţ. Maria Constantin și Marcel Toader au plecat pe drumuri separate, însă despărţirea, venită la pachet cu un scandal de pomină, i-a păstrat în centru atenţiei. Artista de muzică populară este din ce în ce mai solicitată la concerte, dar şi în prezentări de modă, iar trupul perfect o ajută să se decurce onorabil pe podium.

Maria Constantin, Marcel Toader, rochii mireasa, prezentare moda, divort, separareZoom
Maria Constantin, în rochie de mireasă
foto: arhivă personală

Luni, 6 noiembrie, Maria a defilat în cadrul evenimentului organizat de Alin Gălăţescu la Hotel Hilton, iar recent a realizat o şedinţă foto, îmbrăcată în rochii de mireasă, create de designerul Florin Burescu, cel care are grijă și de imaginea ei de scenă. “Am organizat o ședință foto pentru rochiile de mireasă pe care le propun pentru 2018 clientelor mele. Am sunat-o pe Maria să colaborăm, ea a acceptat să fie imaginea colecției mele. Așa că a îmbrăcat două tipuri de rochii atât în defilarea de modă, cât și pentru ședința foto. Vreau să îți zic că delicatețea și feminitatea ei mi-au făcut rochiile să aibă un farmec aparte. Prezentarea de modă a avut loc în Craiova, zilele trecute, iar ședința foto la București”, ne-a spus Florin Burescu.

Maria Constantin, Marcel Toader, rochii mireasa, prezentare moda, divort, separareZoom
Maria, pe podium la Craiova
foto: arhivă personală

Maria Constantin, Marcel Toader, rochii mireasa, prezentare moda, divort, separareZoom
La nunta cu Marcel Toader, Maria a îmbrăcat costumul popular
foto: arhivă personală
loading...

Citește și

  • În urmă cu o săptămână, Click! vă prezenta imagini care dovedeau că solista Maria Constantin şi impresarul ei, Cosmin Man, au o relaţie mai mult decât specială. La câteva zile de la acele dezvăluiri, Marcel Toader, bărbatul cu care Maria se află în divorţ, rupe tăcerea şi vine cu completări.

  • maria constantin nunta

    Marcel Toader (52 de ani) şi Maria Constantin (29 de ani) sunt soţ şi soţie. Cei doi s-au cununat religios sâmbătă seară (26 septembrie), pe pajiştea de lângă restaurantul Clubul Diplomaţilor, unde apoi au început petrecerea. Naşi au fost Silviu Prigoană şi iubita lui, Mihaela.