Maria Constantin merge la export. Cântă la Londra de 1 Decembrie

8-9-vedete-5-col-maria-constantin-1.jpg

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal
Cântăreaţa a filmat zilele trecute un videoclip nou în localitatea Corbu din Jud. Constanţa, la piesa “Rămâi cu dragostea”

Scandalul şi divorţul de Marcel Toader îi aduce solistei contracte pe bandă rulantă. Se poate spune că Maria Constantin tace şi face, în timp ce soţul o critică pe la emisiuni de televiziune.

Interpreta de muzică populară, care a concurat şi la “Vocea României”, în 2014, are probleme în amor, dar succes în carieră. Avântul vine şi în urma notorietăţii câştigate în urma scandalului cu Marcel Toader, bărbatul cu care s-a măritat în septembrie 2015 şi cu care se află acum în divorţ, la tribunal. Până când îşi va vedea semnătura pe actele de divorţ, Maria se ocupă de cântări, căci are cu duiumul.

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunalZoom
Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader se va tranșa la tribunal
foto: arhivă personală

Solista a filmat mai multe videoclipuri, are parte de mai multe şedinţe foto şi promovează tot mai multe branduri de haine. În plus, solista are oferte până la Revelion, iar unul dintre concerte este tocmai la Londra, pe 1 Decembrie, de ziua României. Maria Constantin şi-a anunţat fanii pe reţelelele sociale că e încântată de această realizare. “De 1 Decembrie spunem La mulţi ani, România prin cântec românesc, la Londra, la Restaurant Carpatica”, a scris Maria Constantin alături de un mesaj video pentru toţi fanii ei.

loading...

Citește și

  • Vrea să-şi facă nevasta să joace după cum îi cântă el! Acesta pare să fie planul lui Marcel Toader. El a lăsat-o pe Maria Constantin să-l aştepte preţ de o oră la notar. Toader a anunţat că va veni, dar s-a răzgândit şi a fost de negăsit.