Maria Constantin, mărturisiri după două despărțiri: „Nu pot spune că am ales greșit”

21543742_1499212800125169_2488182360568855824_o.jpg

maria constantin
MAria Constantin nu se simte descurajată de cele două despărțiri prin care a trecut
Foto: Facebook/Maria Constantin

La doar 30 de ani, Maria Constantin a avut deja doi soți și se mândrește cu o carieră de succes în domeniul muzicii, dar nu spune că nu se simte descurajată de cele două despărțiri, pentru că din ambele a avut ceva de învățat.

Maria Constantin și Marcel Toader se află încă în plin proces de divorț și nu mai există cale de împăcare, mai ales după ce afaceristul a declarat în nenumărate rânduri în fața întregii țări, tot felul de lucruri umilitoare despre ea.

„Noi, femeile, în general, atunci când iubim, iubim cu tot sufletul. Am ales de două ori, cu sufletul și cu inima. Nu pot spune că am ales prost. Din fiecare experiență, am avut de învățat câte ceva. Iată-mă la vârsta de 30 de ani, cu minte mult mai matură. Dacă nu treceam prin asemenea greutăți și încercări ale vieții, probabil nu eram atât de matură și nu judecam așa”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

Înainte de a se prezenta din nou la notar, pe 21 noiembrie, Marcel Toader a făcut din nou afirmații surprinzătoare la Antena 1, în care a mărturisit că o persoană străină a intrat în apartamentul său pentru a-i căuta prin lucruri. Nu știe cine ar putea fi persoana suspectă, dar este ferm convins că toate problemele pe care le are din vară și până în prezent, au legătură cu Maria Constantin.

Loading...
 
 

Citește și

  • maria constantin marcel toader divort

    Războiul dintre Maria Constantin şi Marcel Toader face victime colaterale. Mamele celor doi protagonişti suferă foarte mult, iar una dintre ele a ajuns deja în stare gravă la spital. Este vorba despre Carmen Constantin, care a fost la un pas de atac cerebral vascular când a aflat de la vecini că ginerele i-a lăsat la poartă sacii cu haine ai fiicei.

  • Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin poate spune că a luat cea mai “profitabilă” decizie atunci când s-a despărţit de Marcel Toader. Expunerea media i-a umplut agenda de concerte, aşa că din banii strânşi şi-a cumpărat o maşină, s-a înscris la facultate şi urmează ­să-şi ia şi casă. Click! a surprins-o cu noua “bijuterie”, roşie ca focul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1