Maria Constantin l-a înșelat pe Marcel Toader și cu Augustin Viziru. Detalii uluitoare

viziru_si_toader.jpg

Marcel Toader susșine că Maria constantin l-a înșelat și cu augustin Viziru, cel de care s-a apropiat în timpul emisiunii ”Ferma Vedetelor”

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Marcel Toader rupe tăcerea cu privire la motivele care au condus la cel de-al șaselea divorț al său. Deși mariajul cu Maria Constantin a ținut doi ani,rugbistul declară că între ei a intervenit o răceală de mai bine de un an, de când au participat la reality show-ul ”Ferma vedetelor” de la Pro Tv. Încă soțul Mariei, Marcel Toader afirmăcă soția sa l-a înșelat cu unul dintre colegii cu care au participat la emisiune, nimeni altul decât Augustin Viziru.

Marcel Toader a pășit în platoul ”Acces direct” hotărât să facă lumină asupra divorțului de Maria Constantin. Deși cei doi au avut o înțelegere, aceea de a nu ieși și vorbi lucruri din intimitatea lor, vrând ca divorțul lor să fie unul pașnic, Marcel Toader a considerat că soția sa a încălcat promisiunea, nu în mod direct, ci indirect. Bărbatul este de părere că Maria divulgă lucruri din intimitatea lor mai multor oameni, ca aceștia să iasă în față și să le spună, ea ascunzându-seîn spatele lor și, astfel, ea părând că nu are nicio legătură cu cele dezvăluite.

După ce toată lumea l-a pus la zid și i-au adus acuzații dintrecele mai grave, Marcel Toader a luat cuvântul și aduce în prim-plan varianta sa de poveste. Acesta a declarat că Maria Constantin l-a înșelat de la mai multe ori în timpul mariajului lor și nu doar cu un bărbat, ci cu diverși. Ba mai mult,unul dintre ei este o personalitate cunoscută din filem și emisiuni.

Este vorba de Augustin Viziru, cel care a participat împreună cu Marcel și Mria la ”Ferma vedetelor” în urmă cu un an. Rugbistul este convins că după ce el a fost eliminat din competiție, soția sa s-a apropiat de actor, a filtrat cu el, și a întreținut relații sexuale, nu se știe dacă în timpul emisiunii sau după încheierea ei.

”În seara în care a venit acasă u rochia albă murdară am întrebat-o dacă a fost Viziru” a declarat rugbistul la Acces Direct, fiind sigur că aceasta l-a înșelat și cu Augustin Viziru, cel care a fost împreună cu ei la ”Ferma vedetelor”.

Marcel Toader nu are de gând să mai tacă în ceea ce privește cea de-a șasea căsnicie eșuată și vorbește pentruprima dată despre motivele care au dus-o în această situație. După spusele lui, Maria este cea de condamnat, ea fiind cea infidelă și mincinoasă.

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5