Maria Constantin iubește din nou? Ce a declarat artista

maria-constantin.jpg

Maria Constantin
Foto Arhivă personală

Maria Constantin a trecut recent printr-un divorț scandalos, dar acest lucru nu pare să o mai afecteze. Are zâmbetul pe buze și pare să fie din ce în ce mai împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Umrează să-și lanseze un nou album, iar veștile bune par să curgă continuu pentru Maria.

Recent, artista a publicat o fotografie pe Instagram unde a apărut ținută de mână, iar acest lucru ne-a dat tuturor de gândit, însă Maria nu a confirmat nimic, mărturisind că respectiva imagine a fost făcută în cadrul unui videoclip pe care l-a filmat în vară.

marrria.jpg

Maria Constantin
Foto Captura Video Antena Stars

„Deja sunt bătrână nu mă ia nimeni… Astrologul mi-a spus să mă îmbrac în verde. A fost o glumă cu acea poză. Fotografia este făcută de la filmarea unui videoclip de astă vară…

Trebuie să vă dau o veste. Pe 12 martie lansez un album care se numeşte: viaţa mea e o poveste. Sunt bine, viaţa mea e liniştită.

Am luat hotărârea de a-mi ţine viaţa departe de ochii lumii. Dacă eu trăiesc ceva frumos trebuie să împart acele momente frumoase cu persoana, nu să postez pe reţelele de socializare. Când voi simţi că am găsit persoana potrivită voi anunţa… Nu pot să spun dacă am avut vreo întâlnire”, a declarat Maria Constantin pentru Antena Stars.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ori este foarte mândră de noua cucerire, ori vrea să-i dea peste nas fostului soț, cert este că Maria Constantin nu pierde deloc timpul și se bucură de viață și de noul bărbat de lângă ea. Și vrea ca toată lumea să afle asta.

  • A tăcut patru luni, cât timp Marcel Toader (55 de ani) i-a adus injurii la televizor, acum, însă, Maria Constantin (31 de ani) îi cere socoteală acestuia, dar şi postului tv unde el s-a plâns. Interpreta susţine că i-a fost distrusă imaginea şi că sănătatea mamei sale a fost pusă în pericol, aşa că deschide proces pentru calomnie şi îi cere bani grei lui Marcel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1