Maria Constantin a făcut furori cu trupul sexy pe plaja din Bulgaria

12_maria-constantin.jpg

Solista a pozat provocator pentru iubit și pentru fanii virtuali

De când se iubește cu fostul fotbalist Dacian Varga (34 de ani), interpreta de muzică populară Maria Constantin (33 de ani) a preferat discreția. Și-a onorat doar evenimentele unde este invitată să cânte și a selectat aparițiile tv. Solista a preferat să apară doar la posturile la care își promovează piesele, nu și viața personală.

Iată însă că în viața privată lucrurile merg ca pe roate, iar iubirea cu fostul fotbalist de la Dinamo îi priește. Dacă înainte își făcea vacanțele doar pe litoralul românesc, acum iubitul o plimbă prin străinătate. Cei doi porumbei s-au bucurat de o vacanță în Bulgaria. Maria și-a postat poze pe rețelele de socializare de la plajă, iar imaginile au strâns mii de aprecieri. Blondina este supersexy și reușește să își mențină trupul de divă. Nu doar cu sport și cu alimentație, ci și cu multă iubire.

Maria Constantin are un fiu, Codrin (10 ani), din fostul mariaj cu Ciprian Vasile Tapota. În 2015, s-a recăsătorit cu regretatul Marcel Toader de care s-a despărțit după doi ani de căsnicie. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1