Maria Constantin face injecţii în scalp pentru plete de Cosânzeană

maria_constinc.jpg

Foto: arhivă personală

Nici tratamentele pentru păr nu mai sunt de au fost! Măştile cu ulei de măsline sau de ricin şi şampoanele regenerante nu mai sunt la modă pentru un păr lung şi sănătos. Maria Constantin a trecut pe la estetician pentru a ajunge în scurt timp la plete de zână. Interpreta de muzică populară a optat pentru un tratament cu vitamine injectabile.

Maria Constantin are un chip de păpuşă de care are mare grijă la medicul estetician. Interpreta de muzică populară face tratamente adecvate tipului său de ten, dar mai nou a încercat soluţii inovatoare şi pentru a avea un păr lung şi bogat.

“Sunt obosită și uneori am și eu nevoie de anumite vitamine pentru tenul meu. La recomandarea medicului am ales mezoterapia atât pentru ten, cât și pentru păr”, a mărturisit Maria Constantin.

maria_constantin.jpg

maria constantin estetician par
Maria Constantin face sacrificii de dragul frumuseţii
Foto: arhivă personală

Cântăreaţa a optat pentru o rejuvenare a dermului cu ajutorul mezoterapiei, metodă care o ajută să estompeze ridurile fine şi să-i hidrateze tenul, prin stimularea producției de elastină și colagen. Pentru că şi-a dorit să-şi lase părul să crească, esteticianul i-am recomandat mezoterapia și pentru scalp. Acest lucru presupune injectarea unui cocktail de vitamine care stimulează regenerarea și creșterea părului. Pentru a avea un rezultat rapid, solista va face în următoarele săptămâni câteva ședințe.

Mezoterapia este o metodă folosită în medicina estetică, prin care medicii folosesc antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic, pe care le introduc în derm. Procedura are ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și redarea fermității pielii.

Loading...

Citește și

  • Ori este foarte mândră de noua cucerire, ori vrea să-i dea peste nas fostului soț, cert este că Maria Constantin nu pierde deloc timpul și se bucură de viață și de noul bărbat de lângă ea. Și vrea ca toată lumea să afle asta.

  • maria constantin

    Maria Constantin a început un nou capitol în viață, după cum mărturisește chiar ea, iar pasul hotărâtor îi umple sufletul de fericire. După despărțirea de Marcel Toader, care a încercat să-și pună și o amprentă negativă asupra imaginii ei publice, nu doar una benefică, solista a fost nevoită să se concentrezse pe viața profesională.

  • Maria Constantin a trecut recent printr-un divorț scandalos, dar acest lucru nu pare să o mai afecteze. Are zâmbetul pe buze și pare să fie din ce în ce mai împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Umrează să-și lanseze un nou album, iar veștile bune par să curgă continuu pentru Maria.

  • maria constantin

    Maria Constantin se mândrește cu iubirea părintească pentru fiul său, Codruț, dar fosta cumnată a artistei a scos la iveală o gafă de neiertat a cântăreței. Maria Constantin i-a dat băiețelului ei un cadou care demonstrează cât de distantă a fost artista față de cel pe care spune că îl iubește mai mult decât orice pe lume.