Maria Constantin, cu amantul la mare? Prietena ei cea mai bună: «A fost cineva!»

maria_constantin_raluca_paraschiv_copii.jpg

maria constantin raluca paraschiv
Maria Constantin și Raluca Paraschiv au fost cu copiii la mare
foto: arhiva personală

Maria Constantin și copilul ei au petrecut câteva zile la mare alături de prietena cea mai bună a vedetei, Raluca Paraschiv, și copilul acesteia.

Cei patru au închiriat un apartament dintr-un complex rezidențial în Mamaia, însă au circulat zvonuri cum că pe Maria ar fi însoțit-o un presupus amant. Raluca a hotărât să vorbească despre cele petrecute pe Litoral, așa că a dat cărțile pe față, pentru „Xtra Night Show”.

„Am auzit că s-au făcut tot felul de speculații, amant presupus... a fost cineva, cineva-ul acela este iubitul uneia dintre asistentele mele, care lucrează în cadrul școlii (de make-up, n.r.). Într-adevăr, au fost atunci pe plajă, aveau vacanța programată în aceeași perioadă, dar atât”, a dezvăluit ea.

În plus, dat fiind faptul că Raluca și Maria au locuit în același apartament pe timpul vacanței, bruneta a dat asigurări că artista nu a venit cu niciun amant. „Pot să vă asigur, chiar nu a venit cu amantul, noi am fost cu copiii, am închiriat un apartament. Noi am stat împreună în Mamaia, într-un complex rezidențial”, a mai spus ea.

În plus, se pare că Maria nu pune accentul pe viața ei amoroasă în această perioadă, ci este foarte concentrată pe carieră, și chiar a intrat la Conservator între primii șase, conform spuselor Ralucăi. În prezent, cântăreața are foarte multe evenimente, care o țin ocupată de dimineață până seara și o distrag de la divorțul prin care trece. 

Loading...

Citește și