Maria Constantin, atacată dur: “Îl folosește pe copil ca să-și facă imagine!”

maria_constantin_si_fiul.jpg

maria constantin
Maria Constantin și fiul ei, Codruț
foto: arhivă personală

Momente grele pentru Maria Constantin. În plin divorț de Marcel Toader, solista de muzică populară este atacată de fostul soț, cu care are un băiat de opt ani. Motivul supărării bărbatului este legat de felul în care Maria folosește imaginea copilului pe rețelele de socializare.

Maria Constantin (30 de ani) a publicat recent pe contul personal de Facebook o imagine în care apare alături de Codruț, fiul ei din prima căsnicie. Gestul solistei l-a scos din sărite pe fostul ei soț, care i-a transmis un mesaj dur.

“Rușine să-ți fie pentru această minciună, Codruț este acasă!”, a scris Ciprian Tapotă, fostul soț al Mariei, pe contul săul de Facebook. Bărbatul a acuzat-o pe Maria că vrea să-și inducă fanii în eroare și să le arate că se ocupă îndeaproape de copil.

“Mă deranjează foarte mult că îl folosește pe Codruț ca să își facă imagine bună pe spatele lui. Ea spune că îl iubește, dar cum dovedește asta, ar fi interesant de aflat. Faptele vorbesc de la sine”, a declarat Ciprian Tapotă pentru Click! Bărbatul a adăugat că fiul său va rămâne întotdeauna lângă el. “Nu îmi este frică că o să plece mai târziu la Maria, când o să mai crească. Lui îi este cel mai bine lângă mine. Copilul cât timp este la mine, nu o să sufere!”

Maria a fost căsătorită timp de cinci ani cu Ciprian Tapotă, un coleg de breaslă. Despărţirea a fost una cu scântei. Instanţa a decis la vremea respectivă ca fiul lor, Codruţ, să rămână în grija tatălui său, mama lui având dreptul să-l vadă doar după un program stabilit de judecători.

Loading...
 
 

Citește și

  • Problemele din amor se pare că au reușit să îi pună capac Mariei Constantin. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a uitat, se pare, să îi ureze “La mulți ani” băiețelului său pe care îl are din primul mariaj cu artistul Ciprian Tapotă. Dorul de mamă pe care l-a avut micuțul în suflet a ajuns să fie alinat, în aceste momente, de actuala iubită a tatălui său, Diana.

  • Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal

    L-a așteptat degeaba pe Marcel Toader în cabinetul notarului. Afaceristul nu a venit să semneze certificatul de divorț. Miercuri, 13 septembrie, după 30 de minute de așteptare, Maria Constantin a plecat val vârtej din zona Piața Romană. Blondina era grăbită pentru că avea două lucruri importante de rezolvat.