Maria Constantin are leac pentru coşuri. Stresul a umplut-o de bubiţe pe faţă

maria_constantin_2.jpg

Maria Constantin, Marcel Toader, divort, cosuri, leacuri acnee, remedii naturiste, bubite, patrunjel
Maria a încercat să-şi acopere bubiţele cu mult fond de ten
foto: Sever Gheorghe

Acneea şi celulita sunt cei mai mari duşmani ai femeilor şi puţine sunt cele care nu s-au confruntat cu aceste necazuri. Maria Constantin (30 de ani) are şi ea probleme cu tenul, stresul din ultima vreme fiind cauza principală. Blondina ne-a spus însă un remediu naturist, care o ajută în bătălia cu bubiţele.

În aşteptarea termenului de divorţ, fixat pe 21 noiembrie, Maria Constantin şi l-a scos din minte pe Marcel Toader (54 de ani) şi s-a axat strict pe carieră. Cântă peste tot pe unde e chemată, iar recent a fost la Târgul de nunţi de la Romexpo, pentru a-şi prezenta oferta artistică. A apărut cu o frizură nouă, cu părul foarte strâns într-un coc, însă coafura i-a eliberat faţa şi i-a scos în evidenţă bubiţele de pe frunte şi de pe obraji. Fondul de ten, deşi era din abundenţă, nu prea a făcut faţă. Solista de folclor nu s-a ruşinat, ba chiar şi-a asumat aceste probleme femeieşti şi ne-a şi împărtăşit câteva secrete.

maria_constantin_1.jpg

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal
Maria Constantin s-a afişat cu o nouă coafură
foto: Sever Gheorghe

“Nu am nevoie de foarte multă îngrijire, tenul meu este ok când dorm și când sunt odihnită. Când sunt obosită, îmi mai apar mici cearcăne sau bubițe, dar aste e, sunt femeie și este normal să se întâmple asta. Mănânc pătrunjel tocat, este foarte bogat în vitamina C, şi chiar ajută tenul foarte mult. Consum pătrunjel în toate anotimpurile. L-am descoperit de ceva vreme și văd că este foarte bun. Atunci când îl mănânc, îl toc, pun un pic de ulei de măsline pe el, adaug arahide, caju sau nuci și amestec. E senzație!”, a declarat Maria Constantin pentru Click!

Vestea divorţului dintre Maria Constantin şi Marcel Toader a venit în luna august, când cei doi au decis să se despartă după doi ani de mariaj. Marcel Toader nu s-a prezentat la notar, aşa că divorţul va fi tranşat în instanţă. 

Marcel Toader, acasă 3.jpg

Marcel Toader casa Maria Constantin
Maria şi Marcel au termen la divorţ pe 21 noiembrie
foto: Dorin Constanda
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1