Maria Constantin ar fi fost prinsă în pat cu un bărbat. «O cântăreață a bătut-o»

maria_constantin.jpg

maria constantin
Maria Constantin
foto: captură Ferma Vedetelor

Dezvăluirile despre Maria Constantin par fără sfârșit. Din ce în ce mai multe persoane își dau cu părerea cu privire la fidelitatea solistei și la greșelile pe care le-ar fi făcut în timpul căsniciei cu Marcel Tudor.

Persoane publice sau simpli cunoscuți au simțit nevoia să iasă public și să conteste sinceritatea Mariei. În același timp, și Marcel Toader are parte de contestatarii săi și de oameni care îl arată cu degetul.

Mara Bănică este una dintre vedetele implicate în acest scandal al fidelității și divorțului. Cele mai noi dezvăluiri o pun într-o lumină proastă pe Maria Constantin, despre care spune că s-ar fi iubit, printre alții și cu partenerul unei prietene. 

„Este adevărat că o cântăreaţă din Gorj a intrat şi a bătut-o pe Maria în casă pentru că se iubea cu iubitul ei?”, l-a întrebat Mara Bănică pe primul soț al Mariei, la Xtra Night Show. Fostul soț al cântăreței de muzică populară, Ciprian Tapotă, a mai spus doar atât: „Ce-mi faci, Mara?”, ceea ce păentru mulți a fost o confirmare a celor spuse de jurnalistă.

maria_constantin.jpg

Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal
Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader se va tranșa la tribunal
foto: arhivă personală

Loading...

Citește și