Maria Cârneci revine pe scenă la un an de la moartea soțului. Nepoțelele i-au alinat durerea

x-141-front.jpg

Maria Cârneci arată foarte bine la vârsta ei

A fost un an greu, de doliu, pentru doamna muzicii populare româneşti, Maria Cârneci. După ce i-a murit soţul, artista s-a închis în casă, la propriu, şi doar nepoatele au ajutat-o să îşi revină. Astăzi se împlineşte un an de la moartea lui Romulus Petrescu, iar văduva i-a făcut parastas cu mâncare de post. Fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce se pregătea de o cântare la Antena 1. 

Maria Cârneci (67 de ani) a rămas văduvă pe 25 noiembrie 2019. Soţul cu care a împărţit 40 de ani de viaţă, Romulus Petrescu, s-a stins după o luptă crâncenă cu cancerul la colon. A fost înmormântat la Cimitirul Sfântul Ilie Tesviteanul, din Pipera, iar soţia, fiul Eduard şi nora au fost distruşi de durere. Doamna muzicii populare româneşti a fost alinată de nepoţelele sale, Rose Maria (6 ani) şi Jacqueline (2 ani).

x-14-2-carnecimaria-carneci-sot-site.jpg

Romulus Petrescu a murit anul trecut de cancer la colon

„Soţul meu a fost mai întâi de toate om, iar cine l-a cunoscut ştie despre ce vorbesc. Un om deştept, de calitate, în banca lui, care vorbea puţin şi bine, un om care ştia ce este respectul, un soţ desăvârşit care mi-a înţeles meseria şi m-a sprijinit. Noi am ştiut foarte bine noţiunea de familie, de căsnicie, mai ales că părinţii lui au fost căsătoriţi 59 de ani, iar ai mei 52 de ani. Noi nu am ştiut ce e divorţul. Am învăţat, în schimb, respectul. Dacă am avut discuţii, le-am rezolvat în linişte. Nu cu jigniri, cu zbierete!”, a mărturisit Maria Cârneci pentru Click!

x-14-3-carneci.jpg

Cântăreața a fumat o țigară în pauza emisiunii “Răi da’ buni”

Artista a refuzat o perioadă să mai cânte, a refuzat emisiunile tv, însă acum şi-a revenit şi a început să facă ce îi place: să cânte, să fie în public, la tv. Fotoreporterii Click! Au surprins-o zilele trecute în timp ce se pregătea să intre în direct la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Antena 1, matinal prezentat de Răzvan Simion şi Dani Oţil. După cum se poate vedea în fotografii, Maria arăta foarte bine! Ma­chiată perfect, coafată până la ultima şuviţă de păr, pe tocuri înalte şi cu costumul popular impecabil. A tras câteva fumuri dintr-o ţigară şi a vorbit cu Marian Cleante şi soţia acestuia, frumoasa Diana Matei. Cârneci a zâmbit, a vorbit cu colegii de breaslă, semn că timpul a vindecat rănile şi e pregătită să meargă mai departe. În weekend, artista a făcut parastasul de un an pentru pomenirea soţului ei. A dat de pomană pachete cu mâncare de post, dar şi haine, aşa cum cere tradiţia. 

Benone Sinulescu și-a făcut deja testamentul

x-14-benone-cu-sotia.jpg

Benone Sinulescu și soția s-au retras de peste 10 ani la moșia din județul Arad

Benone Sinulescu (83 ani) nu-și lasă la voia întâmplării averea. Nu are copii și ca rudele să nu se certe pe moștenire, artistul a făcut deja un act notarial, prin care după moartea lui și a soției sale, casele lor din București, Buzău și Arad, dar și drepturile de autor vor rămâne unor rude cu care s-au înțeles mai bine. De mai bine de 10 ani, artistul și-a găsit liniștea în localitatea Bârzava din județul Arad, unde soția lui avea o căsuță cochetă cu o grădină frumoasă. Chiar dacă artistul consideră că încă mai are multe de spus în muzica populară, s-a gândit să-și facă testamentul. În cazul în care unul dintre ei va părăsi mai repede această lume, averea să îi rămână celuilalt. Apoi, casele vor rămâne unor rude. ”Nu spunem despre cine este vorba. Ne-am gândit că e mai bine să facem acest lucru din vreme. Nici unul dintre noi nu a avut copii, așa încât tot ce am agonisit o viață va rămâne rudelor”, ne-a declarat în exclusivitate Nea Beni. Interpretul de muzică populară și soția lui au un apartament în București, situat în zona Panduri, o casă la Buzău și două în județul Arad. Nici drepturile de autor nu vor rămâne de izbeliște. Artistul s-a gândit și la acestea. ”Și eu, și soția mea avem familii mari, cu nepoți. Așa că ne-am gândit că cel mai bine este să procedăm așa. Actele sunt făcute deja la notariat”, a mai declarat Benone. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pierderea soţului a dărâmat-o, însă Maria Cârneci are parte de mângâiere şi alinare din partea celor mai speciale fiinţe din viaţa ei. Este vorba despre cele două nepoate pe care i le-a dăruit unicul ei fiu, Eduard Petrescu. Artista este bunica a două micuţe superbe, Rose Maria de 5 ani şi Jacqueline de doar doi anişori.

  • maria carneci la inmomantarea sotului

    Au trecut trei luni de când soțul ei s-a stins, însă Maria Cârneci încă nu poate accepta că persoana iubită a dispărut din viața ei. Solista de muzică populară încă nu se simte pregătită să urce pe scenă, motiv pentru care a refuzat anumite cântări. Artista a povestit la Antena Stars despre ultimele clipe de viață ale bărbatului cu care a avut o căsnicie de 40 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1