Margherita, în sânii goi la „Splash! Vedete la apă”. Imagini de senzație cu fiica Clejanilor

margherita-main.png

Margherita de la Clejani este concurentă la "Splash! Vedete la apă!"
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nu doar Fulgy este vedetă în familia Clejanilor! Margherita face și ea senzație pe rețele de socializare. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani a reușit să pună mâna pe un contract frrumușel la noua emisiune a Antenei 1, „Splash! Vedete la apă!”.

Margherita va fi una dintre concurente și a postat deja primele imagini de filmările care au loc la bazinul olimpic de la Bacău. Fiica Clejanilor se antrenează din greu pentru a face față cu brio săriturilor dificile din concurs. Imaginile cu Margherita la filmările pentru noua emisiune, ce va debuta în toamnă, la Antena 1, au aruncat în aer Internetul, căci fiica Clejanilor a apărut fără sutien și doar cu niște plasturi amplasați în formă de cruce, pe sfârcuri!

margherita1.jpg

Margherita, imagini interzise minorilor la "Splash!"
foto: Instagram

Costumele de baie purtate de Marga în concurs sunt cât se poate de sexy și foarte decoltate, lăsând la vedere aproape tot. „Bă, ce mă distrez la Splash!”, a scris Margherita la unul dintre videoclipurile postate din culisele emisiunii, pe contul ei de Instagram.

margherita.jpg

Margherita de la Clejani
foto: Instagram

Fiica Clejanilor a postat mai multe imagini în care apar și alte vedete precum fostul fotbalist Cristian Pulhac, Fachiru de la Periș, fost concurent la „Românii au Talent”, și Radu Itu, un tânăr care face pălării. Fata Clejanilor va fi jurizată de Nea Mărin, Jean de la Craiova și Iulia Albu. Concursul de sărituri revine în toamnă la Antena 1, după o absență de 6 ani. Ultimul sezon a fost câștigat de Vladimir Drăghia, care ajunsese în finală împreună cu solista Andreea Antonescu.

Citește și:

Alina Pușcaș, concurentă la "Splash! Vedete la apă". Ce alte VIP-uri se antrenează deja la bazinul olimpic din Bacău
Iulia Albu a semnat cu Antena 1. E în juriu la "Splash! Vedete la apă", cu Nea Mărin şi Jean de la Craiova

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul