Margherita din Clejani a comis-o grav! S-a pozat pe o troiţă dedicată eroilor de la Revoluție

margherita.jpeg

margherita de la clejani portret
Margherita de la Clejani a provocat furia fanilor cu o fotografie publicată pe contul personal de Facebook
foto: arhiva Click!

Fiica celebrilor Viorica şi Ioniţă din Clejani, cântăreaţa Margherita, a comis de curând o mare gafă pozându-se pe o troiţă dedicată eroilor români. Margherita a reuşit nu o dată să devină virală cu replicile ei din reality show-uri.

Face Margherita din Clejani (27 de ani) ce face şi iese mereu în evidenţă cu ceva. Fiica celebrului cuplu Viorica şi Ioniţă din Clejani este renumită pentru gafele pe care le comite.

Zilele trecute, Margherita din Clejani a plecat în Constanţa cu nişte prieteni şi la un moment dat a trecut pe lângă o troiţă dedicată eroilor de la Revoluţie, ridicată în martie 1990. Pe ea scrie „Veşnică neuitare. Această troiţă este ridicată în memoria eroilor căzuţi în Revoluţie de către Societatea Demnitatea a femeilor din Constanţa”.

margherita.jpeg

margherita pe o troita dedicata eropilor de la revolutia din 1989
Margherita a pozat pe o troiță dedicată eroilor de la Revoluția din 1989
foto: arhivă personală/Facebook

 

Solista nu a stat prea mult pe gânduri și s-a urcat pe troiță ca să facă o fotografie. La scurt timp după ce Margherita a publicat imaginea pe reţelele sociale, au început început să curgă comentariile negative de la fani. „Nu cred aşa ceva”, „Îţi trebuie două cuie în mâini”, „Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, „Asta da statuie, tată”, au scris fanii solistei lângă imaginea cu pricina.

Margherita şi-a dat seama de gafa făcută şi a decis să șteargă fotografia buclucașă.

 

Citește și:

Ce mult a slăbit Margherita! După «Asia Express» s-a întors piele şi os

Doar silicoanele au mai rămas din Margherita

Loading...

Citește și

  • margherita de la clejani iuliana luciu asia express

    După ce acum, câteva luni, Codin Maticiuc a ironizat-o pe Margherita de la Clejani pe seama operațiilor estetice, acum, Andrei Duban a țintit în aceeași direcție. Actorul a publicat pe rețelele sociale o imagine cu Marga și Iuliana Luciu, de la Asia Express, alături de o descriere ce trimite la recentul scandal cu Matteo Politi, falsul chirurg estetician: "Nu există femei urâte, doar chirurgi cu 8 clase".

  • După ce s-a iscat un adevărat scandal între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani din cauza faptului că acesta a criticat operațiile estetice al fiice ei, Margherita, numind-o pe aceasta urâtă, a venit și reacția celei insultate, care l-a făcut pe Codin să „intre în pământ de rușine”. Ulterior, scriitorul a publicat pe rețelele de socializare mesajul primit de la Margherita din Clejani, pentru a înțelege și prietenii săi virtuali motivul pentru care reacția cântăreței l-a frapat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1