Marcel Toader și Maria Constantin, la un pas de divorț? Ce i-a dat de gol

toader-maria.jpg

marcel toader
Marcel și Maria par a avea probleme peste care nu pot trece
Foto: arhivă personală

În septembrie 2015, Marcel Toader (54 de ani) se căsătorea pentru a șasea oară. De data aceasta, aleasa a fost Maria Constantin (30 de ani), o solistă de muzică populară cu 24 de ani mai tânără decât el. Deși părea că și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt, iată că s-au adunat nori și deasupra relației celor doi.

În loc să sărbătorească doi ani de la nuntă, Maria și Marcel ar putea să ajungă cu actele de divorț în mână. Ultimele mesaje publicate de fostul rugbist pe rețelele sociale au ridicat multe semne de întrebare cu privire la mersul lucrurilor dintre el și soția sa, iar zvonurile au fost astfel alimentate.

"Nu pot greși alții cât pot ierta eu", a scris acesta în dreptul unei fotografii în care apare singur, încrezător, în timp ce Maria era plecată la concerte în județul Buzău și județul Iași.

Prima soție a lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Aceasta ar fi fost și cea care l-a inițiat pe sportiv în afaceri, ajutându-l cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. Franțuzoaicei i-a urmat tenismena Cătălina Cristea. Mariajul lor a luat sfârșit după un an și patru luni de când au mers la altar.

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea ”da” în fața Domnului, după câteva luni de amor nebun, dar afaceristul nu avea să se oprească aici. După divorţul de cântăreaţă, Marcel Toader s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, o femeie cu 23 ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit fulgerător. În decembrie 2008, el s-a însurat la Paris cu Gabriela Cristea de care a divorţat cu scandal în 2013 după o căsnicie de cinci ani. Doi ani mai târziu, afaceristul a dus-o la altar pe Maria Constantin

Loading...
 
 

Citește și

 • marcel toader maria constantin

  Interpreta de muzică populară Maria Constantin (28 de ani) și-a unit destinele cu Marcel Toader (53 de ani) acum aproape un an, în septembrie 2015 . Artista a trecut peste trecutul tumultos al fostului jucător de rugby și peste vorbele urâte care au zburat către actualul său soț din partea fostelor neveste celebre, Anamaria Ferentz și Gabriela Cristea.

 • Maria Constantin, Marcel Toader divort, scandal, infidelitate, Judecatorie, notar, Maria Constantin avocat, tribunal

  Marcel Toader a iubit pătimaş şi nu a stat prea mult pe gânduri până să-şi oficializeze relaţiile amoroase. Miercuri seara, omul de afaceri a făcut dezvăluiri uluitoare despre una dintre fostele sale soţii pe care se pare că nu a reuşit să o uite. Deşi acum este căsătorit cu Maria Constantin, cântăreaţă de muzică populară, fostul rugbist nu ar zice "nu" dacă ar avea ocazia să ajungă în pat cu una dintre fostele sale neveste.

 • cine este iubita lui marcel toader maria constantin solista muzica populara

  Vieţi trase la indigo par să aibă Marcel Toader (51 de ani) şi Maria Constantin (27 de ani). Amândoi vin după divorţuri cu scandal, însă peste numai o lună se pregătesc să lase torul în urmă. La 26 septembrie, cei doi îşi vor uni destinele, însă mulţi se întreabă cum a reuşit frumoasa blondă să-l facă, atât de repede, bărbat de casă pe fostul sportiv. Click! i-a aflat secretul, dar şi amănunte despre cine este iubita lui Marcel Toader.

 • maria constantin marcel toader

  La zece zile de la nuntă, n-au apucat să plece în luna de miere. Dar nu e timpul trecut pentru Marcel Toader şi proaspăta lui soţie, Maria Constantin. Dacă iniţial cei doi au optat pentru Hawai, acum Marcel s-a răzgândit şi vrea să o ducă pe Maria în cel mai romantic oraş din lume.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1