Marcel Toader şi Maria Constantin au dat nas în nas la cinci luni de la divorţ. Cum au reacţionat

12-13-vedete-marcel-toader.jpg

marcel toader maria constantin divort
Marcel Toader a divorțat de Maria COnstantin, cea de-a șasea soție, în luna ianuarie
foto: arhiva Click!

S-au scurs cinci luni de când Marcel Toader şi Maria Constantin au parafat divorţul, fiecare dintre cei doi parteneri mergând acum pe drumuri separate. Miercuri seară, după un scandal de infidelitate, întins pe jumătate de an, în care a fost târât numele cântăreţei de muzică populară, cei doi foşti soţi s-au aflat sub acelaşi acoperiş preţ de câteva minute. Atât Maria, cât şi Marcel Toader au fost invitaţi la Kanal d, aşa că inevitabilul s-a produs.

Întâlnire de gradul zero între Marcel Toader şi fosta lui soţie, Maria Constantin, despre care a povestit cu lux de amănunte cum l-a înşelat. Afaceristul a fost invitat la "Wowbiz", dar înainte să intre în platou, el a dat nas în nas cu cea care i-a fost parteneră patru ani. Întrebat ce a simţit când şi-a văzut fosta nevastă, Marcel Toader a fost foarte categoric. "Nu m-a trecut niciun fior. Eu sunt omul care nu are regrete. Nu ne-am spus absolut nimic. Nu, nici măcar nu ne-am salutat. Întâlnirea s-a produs la camera de protocol", a explicat Marcel Toader.

maria.jpg

maria constantin
Maria Constantin a fost invitată miercuri la Kanal d
foto: captură video

Omul de afaceri a mărturisit că nu mai ţine legătura cu fostele soţii, de care s-a despărţit cu scandal.    
"Pe ce loc a stat fosta? Ma aşez alături să nu se ia. Mă simt bine după şase divorţuri. Am fost la mare, în weekend. Toate cele şase alegeri au fost proaste. Nu am fost niciodată gelos, ele toate au fost geloase. Nici violent nu am fost, dacă era să fiu violent, când mi-a zis în faţă că m-a înşelat din prima zi, altul o arunca pe geam. Eu nici nu am atins-o", a mai spus Marcel Toader.

marcel_toader.jpg

marcel toader
Marcel Toader a intrat şi el la emisiune după fosta lui soţie
foto: captură video

El a povestit că are o relaţie excelentă cu mama lui Maximilian, fiul lui în vârstă de 19 ani, aceasta fiind de altfel singura dintre fostele lui partenere cu care mai ţine legătura. 

loading...
Loading...

Citește și

  • După cele şase mariaje soldate cu divorţuri furtunoase, care i-au adus o groază de ”beneficii”, financiare, dar şi de imagine, Marcel Toader a decis să schimbe puţin profilul iubitelor sale. Aşa că, zilele trecute, a invitat-o în oraş pe una dintre ispitele care au făcut senzaţie în costum de baie în emisiunea ”Insula Ispitelor” (Antena 1). Îmbrăcat la patru ace, el s-a dat peste cap ca să o impresioneze pe blondina sexy.

  • S-a dat cocoș, dar nevasta l-a pus cu botul pe labe! După ce a acuzat-o de infidelitate și a făcut-o de râs pe la televizor, Marcel Toader și-a schimbat radical decizia de a divorța la tribunal. Click! a aflat că mariajul dintre cei doi s-ar fi încheiat în mare secret, în urmă cu două zile, la notar.

  • Marcel Toader, Maria Constantin,divort

    Pentru prima dată în scandalul divorţului de Maria Constantin, Marcel Toader şi-a adus mama la televizor. O femeie discretă, cu o căsnicie frumoasă, care a durat 51 de ani, doamna Rădița a povestit că nu crede că fiul ei a greşit şi a trecut în revistă căsniciile eşuate ale omului de afaceri.

  • În plin scandal de divorț cu Maria Constantin, pe care o acuză de infidelitate, Marcel a devenit nostalgic. El și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de pe vremea când juca rugby, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai României. Dar și unul dintre cei mai arătoși.