Marcel Toader se răzbună! S-a dus la avocat și se pregătește de procese

marcel-toader2.png

marcel toader maria constantin reprosuri avertisment
Marcel Toader a lansat un atac dur la soţia de care se pregăteşte să se despartă
foto: arhiva personală

Scandalul divorțului dintre Marcel Toader și Maria Constantin a fost întors pe toate fețele. Prietenii și dușmanii cuplului au comentat deopotrivă ieșirile în decor ale celor doi care au dus, într-un final, spre singura soluție care mai părea posibilă: divorțul. Afaceristul nu a trecut cu vederea, însă, ofensele și a apelat la avocatul său.

La începutul acestei săptămâni, Marcel Toader s-a prezentat la cabinetul avocatei sale, Oana Anghel. Vizita afaceristului a ridicat multe semne de întrebare: afaceristul încearcă o împăcare cu Maria Constantin sau vrea să mute divorțul la tribunal și căsătoria să se termine exclusiv din vina soției care l-a înșelat la greu?

În realitate, scopul întâlnirii dintre Toader și avocata lui a fost cu totul altul. ”Marcel vrea să le dea în judecată pe toate cele care au ieșit la tv și și-au permis să vorbească despre căsnicia lui , ba chiar să-i aducă acuze fără dovezi. Roxana Vașniuc, Saveta Bogdan și Anda Ghiță sunt doar câteva dintre cele vizate. Deocamdată li s-a făcut o notificare, iar dacă vor continua se vor alege cu proces pentru denigrare și le va ustura rău la buzunar”, a declarat pentru Click! o persoană din anturajul lui Marcel Toader.

toader_fara_verigheta.jpg

toader fara verigheta
Marcel Toader nu mai poartă verigheta de când a anunţat că vrea să divorţeze
foto: Mihai Ionescu

marcel.jpg

marcel toader
Marcel Toader ar fi făcut avansuri unei femei pe Facebook
Foto: captură foto/Antena 1

marcel_toader_maria_constantin.jpg

marcel toader maria constantin divort tribunal
Marcel Toader și Maria Constantin s-au căsătorit în 2015
foto: arhiva personală

 

loading...
Loading...