Marcel Toader, scrisoare către mama Mariei Constantin: „Adulterul fiicei tale...”

toader2.jpg

marcel toader
MArcel Toader i-a trimis o scrisoare mamei Mariei Constantin
Foto: Antena 1

Nimeni și nimic nu-i poate alunga lui Marcel Toader gândul despre infidelitatea Mariei Constantin. Acesta a încercat chiar să ia legătura și cu familia cântăreței, așa că i-a redactat o scrisoare mamei Mariei Constantin, pe care a citit-o în direct la Tv.

Marcel Toader nu ratează nicio ocazie să-și acuze fosta parteneră de infidelitate, mai ales la televizor. Chiar dacă cei doi încă nu au divorțat oficial, nu se mai întrevede nicio cale de împăcare, iar acest lucru reiese și dintr-o scrisoare adresată Mariei Constantin, pe care a citit-o în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Carmen, încerc cu un ultim efort de comunicare pe această cale, să deschid o ultimă punte de răspuns la mesajul pe care l-am trimis fiicei tale pe 03.08 (2017, n.r.), la trei zile după ce ne-am despărțit, în care o rugam să îmi spună când pot trmiite hainele la tine, în Pârâienii de Sus, vâlcea. Nu am primit niciun răspuns. Nu ai răspuns nici la mesajul de pe 01.08 când te-am informat de adulterul fiicei tale. Înțeleg că știai ce s-a întâmplat. Îmi dau seama că scenariul în care am trăit există. Păcat! Eu chiar am ținut la voi și am fost acolo mereu când ați avut nevoie de mine. Păcat!”, i-a transmis Marcel Toader în scrisoare, mamei Mariei Constantin. 

loading...

Citește și

  • marcel toader

    Marcel Toader va fi evacuat din apartamentul său din Brezoianu peste puţin timp, deoarece imobilul va fi vândut la licitaţie din cauza datoriilor la întreţinere. Sorin Stan, administratorul blocului care l-a dat în judecată pe afaceristul rău platnic, a primit, recent, prin Asociaţia de Locatari, hotărârea judecătorilor care admit executarea silită şi, totodată, valorificarea lui.

  • Marcel Toader, Maria Constantin,divort

    Pentru prima dată în scandalul divorţului de Maria Constantin, Marcel Toader şi-a adus mama la televizor. O femeie discretă, cu o căsnicie frumoasă, care a durat 51 de ani, doamna Rădița a povestit că nu crede că fiul ei a greşit şi a trecut în revistă căsniciile eşuate ale omului de afaceri.