Marcel Toader a recunoscut că a trimis poze cu «bărbăția» lui! Cum a motivat gestul

marcel_toader.jpg

marcel toader
Marcel Toader a făcut mărturisiri incredibile
foto: arhiva personală

Scandal mare între Marcel Toader și Maria Constantin, iar fiecare are partea lui de poveste. În timp ce cântăreața de muzică populară este acuzată că și-ar fi înșelat soțul cu diverși bărbați din showbiz, afaceristul Toader ar fi trimis fotografii cu organele sale genitale unei franțuzoaice.

Pus față în față cu această „acuzație”, fostul rugbyst nu a mai putut să nege, mai ales că i s-a spus că ar fi ieșit la iveală fotografiile cu pricina. Invitat, marți (5 septembrie), la Xtra Night Show, Marcel Toader a fost întrebat de Capatos dacă imaginile pe care le-a primit la redacție sunt trucate sau nu. Iată ce a răspuns.

„Ar putea exista acest lucru, pentru că în acest an, din cauza relației sexuale foarte rare, într-adevăr încercam să găsesc mijloace de a face anumite lucruri. (...) Este posibil, este posibil... nu gol, cu părți din mine”, a declarat el. „[S-a întâmplat] în ultimul an, când vezi că femeia iubită doarme cu spatele la tine, când o simți că pleacă în altă parte, vine acasă, simți că a fost acolo și că nici nu te bagă în seamă. (...) Mi le asum (fotografiile, n.r.)”, a mai spus el.

„Să trimiți o poză în neant și să faci sex pe capota unei mașini... nu se compară”, a mai declarat Marcel, sugerând că nu se face vinovat pentru divorț, prin gestul de a trimite altei femei fotografii cu penisul lui.

„Cine poate ști tumultul meu sufletesc, stând un an de zile, zi de zi, știind anumite lucruri, ținându-le în mine, încercând să vorbesc cu persoana respectivă, neavând curajul să-i spun pleacă de aici, pentru că-i tăiam aripile, de acolo se întrerupea totul și ieșea un mare scandal”, a explicat fostul rugbyst. „Nu mi-am permis, din atâta iubire pentru ea, să întrerup brusc relația”, a mai spus. „Eu în ultimul an am stat în singurătate. (...) Nu-i ușor, când o vezi că intră pe ușă rece complet, că ne sărutăm din vârful buzelor...”, și-a motivat Marcel gestul. 

Tot marți, Marcel Toader a fost invitat și în platoul Acces Direct, unde a făcut acuzații grave la adresa soției sale, spunând că aceasta l-a înșelat cu Augustin Viziru, când au fost în postura de concurenți la „Ferma Vedetelor”. 

viziru_si_toader.jpg


Marcel Toader susșine că Maria constantin l-a înșelat și cu augustin Viziru, cel de care s-a apropiat în timpul emisiunii ”Ferma Vedetelor”

hrgfg.jpg


Marcel Toader a adus dovezi după ce a declarat că Maria Constantin are o relație paralelă cu un bărbat însurat și cu copii acasă
foto: Captură video
Loading...

Citește și