Marcel Toader, în război cu Augustin Viziru: "Niciun câine nu vine la cățea..."

viziru_si_toader.jpg

Augustin Viziru, Maria Constantin, Doinita Oancea, aventura, relatie, Marcel Toader, infidelitate, Ferma vedetelor
Marcel Toader a făcut acuzații grave la adresa lui Augustin Viziru
Foto: arhivă personală

Marcel Toader a răbufnit după valul de acuzații din mediul online și dorește cu orice preț să dovedească vinovăția Mariei Constantin. Invitat la o emisiune televizată, Marcel Toader a venit cu acuzații grave la adresa lui Augustin Viziru.

Marcel Toader l-a acuzat pe Augustin Viziru, în cadrul emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, că s-ar fi apropiat prea mult de soția sa, Maria Constantin, atunci când au participat la show-ul "Ferma vedetelor".

La doar câteva ore după ce Maria Constantin a vorbit pentru prima dată și ea într-o emisiune în direct depsre divorț ("La Măruță", pe Pro Tv), Marcel Toader a "contra-atacat" și a susținut că a venit cu probe care dovedesc faptul că a fost înșelat de cântăreață, nu o dată, ci de două ori.

Fostul rugbist îl acuză pe Augustin Viziru că a fost sau este cel de-al doilea amant din viața soției sale: „un masaj pe spate la umeri, a însemnat mult. I-au schimbat mintea. De acolo s-a rupt complet.” El chiar i-a trimis mesaje pe telefonul mobil pentru a-l înfrunta în legătură cu acest subiect. Marcel Toader susține însă că Viziru l-ar fi sfidat: "Nu mi se pare OK, trebuia să mă suni personal, să vorbim bărbătește, să mă anunți că ai o problemă cu mine", i-ar fi spus.

Augustin Viziru neagă acuzația lui Marcel, dar spre finalul declarațiilor, a fost invaziv: "Și chiar dacă ar fi adevărat...și ce dacă?" Actorul consideră că și în cazul în care s-ar fi culcat cu Maria Constantin, nu se vede implicat în această problemă.

Ca reacție la declarațiile lui Viziru, Marcel Toader a făcut o afirmație metaforică jignitoare la adresa soției sale și a actorului: "Niciun câine nu vine la cățea dacă nu ridică coada".

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1