Marcel Toader, pus la zid de fosta "soacră": "A greşit foarte mult!"

marcel_si_maria.jpg

Marcel Toader scandal, neveste Marcel Toader, Maria Constantin, dezvaluiri, divort, soacra Mariei Constantin, mama Marcel Toader
Maria și Marcel, pe vremea când se înţelegeau bine la "Ferma Vedetelor", show-ul de la PRO TV
Foto: captură Pro Tv

Despărţirea momentului în showbiz, cea dintre Maria Constantin şi Marcel Toader, a fost analizată şi de mama adoptivă a Gabrielei Cristea. Paula Crăciunescu îl cunoaşte foarte bine pe cel care i-a fost ginere mulţi ani şi a mărturisit că omul de afaceri încearcă să-şi conducă partenerele şi să le controleze din punct de vedere financiar.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei Cristea, are un dinte împotriva lui Marcel Toader, iar dezvăluirile ei despre omul de afaceri vin să ne convingă că nu au avut cea mai bună relaţie. Invitată, marţi seară, la emisiunea "Cool Summer Night" de la Antena Stars, femeia a povestit cum se purta fostul ei ginere cu vedeta tv şi bănuieşte că acelaşi tratament i l-a aplicat şi Mariei Constantin, cea de-a şasea soţie.   

paula_craciunescu.jpg

paula craciunescu mama adoptiva gabriela cristea soacra marcel toader
Paula Crăciunescu nu l-a vorbit de bine pe Marcel Toader
foto: arhiva personală

"Cred că greşeala porneşte în mod special de la Marcel. A schimbat o serie întreagă de soţii. De fiecare dată fiecare din ele au renunţat uşor-uşor la aceste căsnicii. Mie, personal, când a venit cu Gabriela la noi, mi-a făcut o părere bună. Pe parcurs s-a schimbat. Când a fost cu Gabriela, primii trei ani au fost buni, următorii doi au fost greu de înţeles. Majoritatea cheltuielilor s-au făcut din banii Gabrielei şi s-ar putea repeta asta. Când ea a plecat de la el, avea 50 de lei în buzunar. Au existat momente când a strâns-o de mână şi a îmbrâncit-o spunându-i că nu face ce vrea ea, ci doar ce spune el", a declarat Paula Crăciunescu. 

Maria Constantin şi Marcel Toader au solicitat divorţul din motive numai de ei ştiute. S-a vehiculat că artista ar fi călcat strâmb, iar infidelitatea ei l-ar fi determinat pe afacerist să ia această decizie. Pe de altă parte, nici omul de afaceri nu ar fi fost uşă de biserică, ci ar fi agresat-o verbal pe soţia lui, căreia îi gestiona toţi banii obţinuţi din spectacole.   

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în urmă cu ani.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1