Marcel Toader pleacă din apartamentul în care s-a iubit cu Maria Constantin. Unde se mută afaceristul

Marcel Toader, acasă 3.jpg

Marcel Toader casa Maria Constantin
Apartamentul din Brezonianu unde Marcel Toader a locuit cu Maria Constantin urmează să fie scos la licitaţie
foto: Dorin Constanda

Omul de afaceri Marcel Toader (55 de ani) are la activ șase divorțuri și, ca seria ghinioanelor să fie completă, iată că el este nevoit să părăsească apartamentul din buricul Capitalei, în care s-a iubit, până anul trecut, cu ultima nevastă, Maria Constantin. Datoriile la întreținere sunt colosale, de 40.000 de lei, iar el se află în imposibilitate de plată.

Marcel Toader a pozat lângă femei frumoase și celebre, a fost proprietarul unei case boierești, iar șifonierul lui era ticsit cu haine de fițe. Din păcate, acele vremuri au apus, iar acum a ajuns la fundul sacului. După ce în 2018 s-a despărțit cu scandal de cea de-a șasea soție, solista Maria Constantin (31 de ani), un alt necaz avea să-i dea viața peste cap. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus, anul trecut, executarea silită din locuinţa de pe strada Brezoianu, după ce asociația de locatari l-a chemat pe Marcel în instanță pentru neplata restanțelor de 40.000 de lei. Contactat de Click!, afaceristul ne-a povestit despre această situație delicată: “Stau tot în Brezoianu, o să mă mut de aici într-o lună și jumătate. Mă mut de aici căci trebuie să mă mut, mi-am găsit un nou apartament acum și îl mobilez pe gustul meu”.

doua890.jpg

Acesta este blocul din strada Brezoianu
foto: Click!

Dacă în alți ani sărbătorea de Dragobete (n.r.- 24 februarie) alături de femeia iubită, el a avut de data aceasta un program demn de un burlac: “M-am uitat la un film pe Internet, în liniște. Cu o seară înainte m-am întâlnit cu mai mulți prieteni, am fost la un restaurant, ca băieții. Sunt singur pentru că m-am săturat de femei”. Marcel a fost acuzat de femeile din viața lui că le-ar fi tocat banii. Gabriela Cristea susține că Toader ar fi făcut investiții neinspirate, din banii ei câștigați la Kanal D, și că ar fi lăsat-o fără suma de 450.000 de euro. S-au judecat, dar Gabriela nu și-a mai recuperat paguba. Și Maria Constantin l-a taxat înainte de a părăsi căminul conjugal susținând public că ea era cea care ar fi ținut casa, din banii câștigați din muzică.

Loading...

Citește și

  • Vremurile în care se lăfăia în lux ca un prinţ sunt de domeniul trecutului, pentru omul de afaceri Marcel Toader (55 de ani), devenit celebru datorită relaţiilor amoroase cu femei superbe din show-biz. Rămas singur, după divorţul de solista Maria Constantin, acesta a pierdut, în instanţă, şi apartamentul de lux din strada Brezoianu. El refuzase să plătească res­tanţele şi penalizările la întreţinere, în valoare de aproape 40.000 de lei.

  • marcel toader

    Marcel Toader va fi evacuat din apartamentul său din Brezoianu peste puţin timp, deoarece imobilul va fi vândut la licitaţie din cauza datoriilor la întreţinere. Sorin Stan, administratorul blocului care l-a dat în judecată pe afaceristul rău platnic, a primit, recent, prin Asociaţia de Locatari, hotărârea judecătorilor care admit executarea silită şi, totodată, valorificarea lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1